Gå til innhold
Fiskersiden

NoCatch

Medlemmer
  • Innholdsteller

    386
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoCatch

  1. Stemmer, og det er gjerne fra klokken 03: - 09: som er tiden på denne tiden av året

    Fra 03.00 - altså svarte natta? Morrafisket pleier å være bra, men de få gangene jeg har orket å karre legemet opp av bingen i god tid før soloppgang har jeg opplevd at bettet kommer med lyset. Er det noen spesiell kombinasjon med tanke på fluer og inntrekk som er ekstra effektiv når det er bekmørkt? Jeg fisker selvfølgelig med mørke volumiøse fluer når det er mørkt.

  2. Gikk på folkehøyskole i Leira like ved og da fisket vi en del i elva nedenfor (Faslefoss ser jeg nå på kartet at det heter). fisket på nedsiden av fossen. Veldig fin plass hvor vi fikk mye ørret og rømt regnbueørret - så en som fikk en på flere kilo en gang.

    http://kart.gulesider.no/kart/map.c?ps=7&i...llX=0&scrollY=0

    Aner ikke hvordan der er der nå, men treffer dere på lokalkjente går det jo an å høre om plassen kan anbefales

    Takk for tips! Vi får svinge en tur innom og se på forholdene,

  3. Jeg og noen kamerater skal en langhelg med bobil i Fagernesområdet.

    Skal blandt annet fiske...

    Er det noen som har noen tips om fiskemuligheter i dette området? Ikke for langt fra Fagernes, ørret, mulighet for pen fisk og parkerings- campingmuligheter. Setter stor pris på gode tips :rolleyes:

  4. Er bra sjanser på makrellen når den holder på slik. Sett på en liten nymfe som er ufrotynget og du ufornektlig drar makrell :D

    Vi prøvde med alt fra poppere til små rekeimitasjoner - ikke noe funket bedre enn noe annet.

    Hadde desverre ikke små nymfer - men de tror jeg måtte være SMÅ for at de skulle være giftige.

    Får ta med innlandsørret-boksen neste gang :)

  5. Sannsynligvis svømmer den rundt med åpen munn etter rauåte. Dette er et fenomen som opptrer på denne tiden av året. Ikke engang makrellen gidder jakte når den bare kan lunke rundt med åpen munn.

    Akkurat ja - åpen munn helt i overflaten, så nærme land at vi nesten kunne ta den med håven.

    Morsomt skue var det i alle fall. Takk for oppklaring!

    Hva er forresten rauåte???

  6. Jeg og bruttern var og fisket med flue i Vestbytraktene tidlig lørdag morgen. Vi fisket på en plass med mye strøm. I strømmen rett utenfor land gikk det en stim med makrell veldig høyt i vannet. Fisken gikk frem og tilbake i stømmen. Dette varte vel en times tid. Resultat: 3 makrell. Vi prøvde alle fluene i boksen. Fisken virket totalt uinteressert. De fiskene vi fikk tok utenfor stimen. Noen andre som har opplevd noe lignende?

  7. Nå vet jeg ikke om dere har tatt fisken på flyt eller synk altså om nymfa går under eller i vannskorpa.

    Men det kan kanskje være en ide å fiske den stripende nå med dette varme været. Med varierende hastighet på inntrekket. Jeg har ingen erfaring med denne flua i saltvann, så noen erfaring ligger det ikke bak forslaget.

    Har fisket med flyteline - nymfa er fortynget med et lite "gullhode" foran. Forholdsvis korte inntrekk.

    Muddler funker også når det er varmt i vannet - da stripende. Har ikke fått mye på den, mye pga av litt for kjapt tilslag. Morsomt uansett.

  8. Ikke tenk tanken engang. det miste lille lovbrudd så risikerer du å bli mobbet ut av dette forumet. det var for kort siden et medlem som brente ulovlig bål og slapp hunden løs på fisketur. han fikk så mye pepper etterpå at han så seg nødt til å trekke seg fra forumet her.

    Huff! Hørtes ut som en skikkelig kriminell fyr :)

  9. Jeg vurderer å kjøpe et billig #8 sett til fiske i elv etter smålaks. Har egentlig ikke råd, men kom over et bra tilbud fra Destination fishing. TFO series 1 - med snelle, backing og snøre til 1298,-.

    Er det noen som kjenner til stanga? Prisen er jo svært behagelig.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.