Gå til innhold
Fiskersiden

Sandvik80

Medlemmer
  • Innholdsteller

    84
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sandvik80

  1. Jeg må prøve meg på lettere utstyr ved siden av å fiske med havfiskestang som det ellers går i, å ønsker tips til snelle på Lightjigger v2 7’8 -150/90 som jeg har sett meg ut. Hva med den nye snella til Lightjigger? Jeg har ikke annen erfaring enn med billigere haspelsneller fra før.

  2. De blir vel som med gummimark der du fester jig med krok i opphengsløkke å blylodd eller pilk nederst. Hvis du søker på youtube etter havfiskeskolen så mener jeg de var ute med jigger som opphengere som du kan få en del stalltips fra.

  3. Jeg ville ikke ha brukt sild til agn på kveita hvis den ikke er tilstede, da virker de ikke normalt for fisken.  Om man bruker agn som naturlig er der gjennom sesongens svingninger så er vel sjangsen større.

    Det går jo å få kjøpt frosent agn som forexempel akkar til under 50 kr kiloen som funker veldig bra både som agn å som holder seg på kroken. Hvis du kjøper ett detaljert sjøkart så ser du etter bunn av grus/ sand i nerheten av grunner utaskjærs, det er gode områder :) 

  4. Noen som har tips om hvilken tykkelse på multisene som egner seg for å bruke på havfiskestang i proffklassen? Jeg fisker utaskjærs etter torsk, sei, lange, så tunge pilker å gummimark full med grov sei må den tåle og hvis vår herre lar ei stor kveite bite på så må den ikke svikte.

    Jeg har fisket med mono på både fiskehjul å havfiskestang siden 80tallet, men nå skal jeg bli moderne ;) 

    Er Fireline eller Powerpro som går for å være best?

  5. Noen som kan anbefale vassdrag i trøndelag som egner seg til kanopadling for nybegynnere? De må ikke være lengre unna bilvei enn at det er praktisk å ta med seg kano på 35 kg.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.