Gå til innhold
Fiskersiden

Kontorstol

Medlemmer
  • Innholdsteller

    154
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Kontorstol

  1. Hei. Er det noen vann som er tilgjengelig til fots i Oslomarka der det kan være mulig å få Ørret eller Røye? Har vært en tur på Øyungen, og skal en tur til Lutvann i dag, men tar gjerne imot andre tips.
  2. Hei. Fiske i Oslofjorden er håpløst, og det begynner å bli vanskelig å fiske i marka. Jeg har derfor lyst til å ta bilen og kjøre noen timer sørover i håp om bedre lykke der. Er det noen fine fiskeplasser fra land innen 2-3 timers kjøretur fra Oslo? Jeg fisker helst med kastesluk, men kan også fiske med bunnmeite (reke). Lyr, sei og kanskje flyndre (om jeg meiter) hadde vært moro å få på kroken. Håper noen ønsker å dele noen tips med en sulten fisker
  3. Hei. Jeg er på Sjusjøen i noen dager, og har lyst til å fiske litt ørret. Har tidligere fått ørret på 1,4 kg i gausa, men denne ganger var det lite vann og bare småfisk der. Er det noen som har tips til en elv med muligheter for ørret i området? Jeg kan godt kjøre i et par timer for å komme frem. Liker best mindre elver, og holder meg derfor unna Slågen osv. Foretrekker å fiske med sluk eller spinner, men har også med fluestang. På forhånd takk
  4. For alle som tydeligvis ikke lurte, så var det Nakkholmen.
  5. Hei. Jeg har lyst til å ta ferga til en av øyene i Oslofjorden for å fiske, og syns at stedet Lars og Lars fisket havabbor fra i denne episoden så bra ut, men jeg klarer ikke helt å se hvor det er. Er det noen her som har peiling?
  6. Takk for svar. Det er som jeg har fryktet ja. Er det noen andre som har prøvd lykken eller som har forslag til hvor det kan finnes håp?
  7. Det kan også være vanskelig å kaste skjesluker langt pga. mye luftmotstand sammenlignet med vekten. En sildesluk eller kompakt spinner (f.eks Abu Droppen) går ofte mye lengre.
  8. Hei. Er det noe sted i Oslo-marka der man har sjanse på å ta ørret nå i juli? Jeg fisker helst med mark eller spinner, men har også fluestang som kan tas med om det er nødvendig. Gjerne et sted som kan kombineres med en hengekøyetur over natten.
  9. Åmotdammen er veldig tilgjengelig. To dagers gratis parkering ved fotballbanen og en 10 minutters gåtur på grusvei så er man der.
  10. Hehe, takk for svar! Er det noe spesielt tid og sted jeg bør ro for å øke sjansen, og bør jeg egentlig kunne forvente å få noe?
  11. Hei. Jeg har lyst til å ta med dama på en rotur i Bogstadvannet, og da kan jeg ikke ikke prøve meg på dorging samtidig. Men hva bør jeg dorge med for å ha en sjans på ørret?
  12. Takk for svar! Etter litt research så Guideline Hatch II Kit 9' #5 til 1799,- hos XXL ut til å være et greit kjøp, så jeg la inn en bestilling på den. Så nå må jeg begynne å lese meg opp på fluer.
  13. Hei. Jeg gir snart opp å ta ørreten i Oslomarka på spinner og mark, og tenker at det kanskje er på tide å prøve med flue i stedet for. Jeg har aldri fisket med flue, og tenker derfor at det er greit å starte med et ferdig sett med stang, snelle og sene. Er det noen som har et forslag?
  14. Det var ikke akkurat de du lenker til over, men close enough! Tusen takk for hjelpen
  15. Takk for svar! Hvor lenge har angler eksistert? Søkkene ble sist kjøpt før sommeren 2016 i hvert fall. Edit: Jeg kan ikke finne noe eposter fra Angler i hvert fall, så det peker i en annen retning.
  16. Hei. Jeg har tidligere fisket litt flatfisk på sandbunn med reke som agn, og hadde veldig god suksess med noen donut-formede søkker med "vorter" på utsiden som satt seg godt fast i sandbunnen. Jeg har nå lyst til å plukke opp igjen hobbyen, men jeg finner ikke slike søkker noe sted. Jeg mener å huske at jeg kjøpte de fra en norsk nettbutikk, men det kan være at jeg husker feil. Er det noen som vet hva jeg snakker om og hvor de kan finnes?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.