Gå til innhold
Fiskersiden

Kontorstol

Medlemmer
  • Innholdsteller

    154
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Kontorstol

  1. Hei. Fiske i Oslofjorden er håpløst, og det begynner å bli vanskelig å fiske i marka. Jeg har derfor lyst til å ta bilen og kjøre noen timer sørover i håp om bedre lykke der. Er det noen fine fiskeplasser fra land innen 2-3 timers kjøretur fra Oslo? Jeg fisker helst med kastesluk, men kan også fiske med bunnmeite (reke). Lyr, sei og kanskje flyndre (om jeg meiter) hadde vært moro å få på kroken. 

    Håper noen ønsker å dele noen tips med en sulten fisker :) 

  2. Hei. Jeg er på Sjusjøen i noen dager, og har lyst til å fiske litt ørret. Har tidligere fått ørret på 1,4 kg i gausa, men denne ganger var det lite vann og bare småfisk der. Er det noen som har tips til en elv med muligheter for ørret i området? Jeg kan godt kjøre i et par timer for å komme frem. Liker best mindre elver, og holder meg derfor unna Slågen osv. Foretrekker å fiske med sluk eller spinner, men har også med fluestang. 

     

    På forhånd takk :)

  3. Hei. Jeg gir snart opp å ta ørreten i Oslomarka på spinner og mark, og tenker at det kanskje er på tide å prøve med flue i stedet for. Jeg har aldri fisket med flue, og tenker derfor at det er greit å starte med et ferdig sett med stang, snelle og sene. Er det noen som har et forslag? :) 

  4. Hei. Jeg har tidligere fisket litt flatfisk på sandbunn med reke som agn, og hadde veldig god suksess med noen donut-formede søkker med "vorter" på utsiden som satt seg godt fast i sandbunnen. Jeg har nå lyst til å plukke opp igjen hobbyen, men jeg finner ikke slike søkker noe sted. Jeg mener å huske at jeg kjøpte de fra en norsk nettbutikk, men det kan være at jeg husker feil. Er det noen som vet hva jeg snakker om og hvor de kan finnes? :)

     

     

  5. Hei. Jeg har en haspelsnelle fra Shimano som har gitt tusenvis av kast og hundrevis av fisk de siste åtte årene. Jeg har ikke navnet på den her og nå, men den har bakbrems og kostet rundt 2000kr. Jeg ser ingen grunn til å bytte den ut, og tror den kan holde i åtte år til, men jeg tror det begynner å bli på tide med en service, da blant annet overflaten på lineleggeren (om det er det det heter?) er veldig slitt. Hvem utfører service på Shimano? Bor i Oslo, så fint om jeg slipper å sende den i posten. 

     

    På forhånd takk. :) 

    • Like 1
  6. Takk for svarene hittil. :) Svanfossen blir litt langt uten bil, men en kollega kommer kanskje en tur, og da tar vi nok turen dit. Alene tar jeg sikkert en sykkeltur til Minnesund, men tror jeg også må prøve litt rundt sentrumsområdet pga. at det bare er en kort gåtur. 

  7. Hei. Jeg skal til Eidsvoll i helga, og har noen dager som kan brukes til det jeg vil, og da vil jeg selvfølgelig fiske. Jeg har en liten (5-15 g) og en normal stang (10-50 g), og ønsker å fiske med den vanlige slik at jeg kan nå lengre ut i elven. Er det noen som har erfaring med slukfiske i Vorma? Jeg vil gjerne ha flest mulig arter, og helst også matfisk med litt størrelse om det er realistisk. Jeg har ikke bil tilgjengelig, men kan gjerne gå et stykke for å komme til de gode områdene. Setter pris på alle svar. :) 

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.