Gå til innhold
Fiskersiden

Jonkanon

Medlemmer
  • Innholdsteller

    210
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonkanon

  1. Her er det snakk om en av de dyreste måtene å transportere noe på, som krever mest av befrakteren, noe de tar seg betalt for.

    Jeg har erfaring fra en nettbutikk som har et volum på 6000 til 10 000 og har en god rabatt på klimanøytral servicepakke.

    Opererer med fast pris på 125 kroner og går med et lite underskudd på pakkene. Vi snakker 80-100 kroner for å sende hvor som helst i landet.

  2. Buster large 16"

    Tohatsu 50hk 2002 2t

    + minn kota baugmotor.

    toppfart: 32 knop / 2.7 knop med elmotor

    marsjfart, 20-23

    Forbruk: vet ikke helt, men det er betraktelig mer enn honda 4t vi hadde før. men sparer veldig mye på tomgangskjøringa under fiske med 100 prosent eldrift med minn kotaen.

    Billig og røff båt.

  3. Det er helt greit at du tester ut nye ting på forumet.

    Det er også bra om de får kontruktiv feedback på det også.

    Jeg synes det blir information overload, 10 linker kan reduseres til 3-4 og byttes ut for hver side som lastes. Det er ikke visuelt ikke så veldig pent, og alt for mye som skjer på en gang.

    Men kjempebra at det skjer noe, at de kan jobbe med å utvikle forumet :) Stå på, det kommer til å bli kjempe bra fremover!!

    • Like 1
  4. hei

    Ser på å gå til innkjøp av en vacumpakker til fiskefileter. noen som har erfaringer her?

    Har brukt en OBH Nordica sak til 999 på elkjøp. Disse kan sikkert komme på tilbud til 6-700 om en følger litt med, Jeg har brukt den nesten daglig til å lage mye av maten min med sous vide maskin. Kjøtt, fisk og egg blir helt konge. Men de fungerer utmerket til det. Kjøpte poser på Jula til 99 og 149 for diverse størrelser. på et par måneder har jeg veld nesten brukt en 70 poser uten problemer. Bare en passer på at sømmen blir limt rett, er hele greia klar på 20-30 sekunder

    Den er veldig enkel i bruk, det er langt fra lydløs, men helt greit. Forskjellige modus, våt eller tørr pakke, samt fullt vacuum eller soft/anti crush.

  5. Fin tråd.

    Et ekstremt eksempel er behandling av Tunfisk som skal til internasjonale markeder. Vi har alle sett filmene med umiddelbar bløgging og skylling og på is. Her snakker vi fort titusener av kroner for kvalitetsforskjeller.

    Det samme bør jo også gjelde for fisk i våre farvann. Det beste råvaren får du ved bløgging og sløying umiddelbart etter fangst, skyller ut blod og dersom en i tillegg har tilgang på is i varme måneder så får du utrolig god vare. Jeg er selv skyldig i å stå med ei kasse solvarm blaut makrell i juli, som en knapt ville gått til agn.

    • Like 1
  6. .Merkelig at det ikke finnes miste mål på arten. Forresten : Sats på Brosme i vår del av landet. Smaker betydelig bedre en steinbit ( og blir omsatt i restauranter som steinbit)

    Enig! (ikke i resturantene som lurer kundene da..)

  7. Helt enig i at jeg trenger større bil og båt 😊

    Tidligere solgte biltrma noen rødt bokser som var store nok til grove saker men som de ikke føler lenger. Alt er med justerbare vegger og de faller ut ved selv enkel bruk. Jeg har prøvd zip lock poser og mapper men ser etter stivere innleggelser i plast som tåler litt vekt uten å kollapse. Da tror jeg vi er inne på no. Men ja viktig å skylle takler etter bruk så slipper en å bruke masse tid på gjenvinning seinere.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.