KimOst

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

KimOst last won the day on November 29 2016

KimOst had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om KimOst

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

436 profilvisninger
 1. KimOst

  Italiensk dupp

  Ingenting vil henge seg i noe hvis du monterer riktig. Po sidene til Cralusso ser du hvordan de skal settes opp.
 2. KimOst

  Specimen

  Skjønner. så fant jeg svaret på egenhånd. Det var bare å søke... takk AsleB
 3. KimOst

  Specimen

  Jeg fisker mye med dupp og freder stenger men har alltid lurt på en del begreper innen fiskeutstyr verden. For eksempel hva betyr ordet specimen innen fiske. Jeg ser noen nettbutikker selger specimen stenger. For med ser det ut som forskjellige typer float stenger. Kan noen av dere eksperter forklare meg litt om det?
 4. KimOst

  Italiensk dupp

  Jeg mener kastelengden var bedre enn hos andre wagglere og jeg har fisket med mye forskjellig.. DAM, middy, milo... den var i hvert fall veldig lett å kaste presist med. Traff alltid omtrent der jeg siktet. Helt klart min favoritt waggler.
 5. KimOst

  Italiensk dupp

  Skrev jeg flyteevnen? Jeg mente flyevnen..
 6. KimOst

  Ørret i Nøklevann

  Takk! Interessant lesing dette. Vet ikke om det er bra eller dårlig at det blir sluppet ut regnbueørret i slike mengder men siden den finnes så er håpet om min første regnbueørret til våren ikke lagt helt død enda.. litt rart... man hører så lite om fiskere som har fått regnbueørret... kan noen røpe noen navn på noen vann?
 7. KimOst

  Italiensk dupp

  Nei ikke der... men når jeg leste linken husket jeg plutselig navnet. Cralusso. For noen dupper! De flyr virkelig laaangt og ikke minst rett frem der man sikter. http://cralusso.com/en/products/waggler-floats/1006-rocket/ Jeg knakk min siste tidligere i høst da jeg kastet inni noen steiner på andre siden av vannet... fordi jeg er klønete... nå gjenstår det bare å finne noen som selger disse i Norge... det er alltid så mye pes å bestille fra utlandet. Noen som vet?
 8. KimOst

  Italiensk dupp

  Er det noen av dere som kjenner til italienske dupper (wagglere) hvor kroppen er blå og har mange små groper på utsiden for å bedre flyteevnen, slik som en golfball har. Antennen kunne justeres opp eller ned. Jeg husker ikke navnet på de duppende. Kanskje noen av dere vet hva jeg snakker om og hvor jeg kan skaffe flere av de? Nettbutikken jeg kjøpte duppende hos sist finnes ikke lenger.
 9. KimOst

  Ørret i Nøklevann

  Snakket med en av OFA sine medlemmer for et par år siden og han mente at det ikke lenger var lov å sette ut regnbueørret i Norge. Grunnen til det var at regnbueørreten sprer lakseparasitter. Det som blir tatt av sportsfiskere i Norge er vel bare fisk som har rømt fra oppdrettsanlegg tenker jeg... har aldri fått regnbueørret selv på kroken.
 10. KimOst

  Ørret i Nøklevann

  Finnes den i Norge i det hele tatt? Svenskene har vell noen igjen kanskje.. http://www.harasjomalafiskecamp.com/fisket.html
 11. Hva gjør lusa egentlig med fisken? Blir det dårlig matfisk av den grunn? Er ikke bare pelle lusene bort?
 12. Disse gummijiggene ser ut som godteri. Får nesten lyst å spise dem jeg..