Gå til innhold
Fiskersiden

SMedhaug

Medlemmer
  • Innholdsteller

    50
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SMedhaug

  1. Hadde store ambisjoner om å bli en kystmeiter for noen år siden, men det ble aldri det helt store for min del. Brukte utstyret to-tre ganger så forsvant interessen. Snella er for øvrig påspolet et par hundre meter powerpro av uviss tykkelse. Alt er kjøpt hos Salarsport i Haugesund.

    Er ikke spesielt gira på å sende det, så enklest om noen på haugalandet er interesserte.

    Pris: 1000

    Annonse med bilder:
    http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=56150217&searchclickthrough=true&searchQuery=quantum+pro+carp

  2. Er det eget fiskekort for Avaldsnes nå? Har Aust, Vest og fastlands-kort men har ikke hørt et ord om eget fiskekort på Avaldsnes :o

    Til poster over meg, Aust- og Vest-karmøy fiskekort kjøpes på MX-Sport i Kopervik, Avaldsnes aner jeg ikke. Fastlands-karmøy kjøpes på MX-Sport på Raglamyr

  3. Takk for tipset! Vet du hvem jeg bør huke tak i for å treffe en av de to? Og vet du noe om hvordan mx-sport ligger prismessig på utstyr til fluebinding?

    -Lars

    Spør etter Frode, eller se etter en koselig mann med bart! Han som eier MX-sport er der stort sett alltid og sender deg sporenstreks over til de to når det gjelder slike ting. Prismessig aner jeg ikke.

    Når det gjelder salarsport var jeg innom forrige uke og fikk beskjed av sjefen sjøl at det bare var å komme på fluebindekvelder, det er mer et møtepunkt enn et kurs vel å merke.

    Lykke til!

  4. Stikk hånda i varmt grønnsåpevann i en halvtime, det burde ta knekken på evt. hissigpropper. Noen reagerer mer en andre.

    Vær obs på det der, da jeg var yngre hadde jeg infeksjon i tåa og fikk beskjed om å ha foten i "fotbad med grønnsåpe". Dette viste seg å være en veldig dårlig idè.

    Summa summarum var jeg i ferd med å bli to tær fattigere og spesialisten jeg preika med sa jeg hadde gjort det verste jeg kunne ha gjort, holdt et infisert sår i varmt vann over lengre tid. Fikk klar beskjed om at fremtidige sår skulle vaskes med medisinsk sprit og holdes tørre.

    Jeg vet ikke om det alltid er slik eller ei, men vær varsomme :)

  5. Mener det har kommet nye grenser i år. På kortet mitt står det Vest Karmøy Grunneigerlag. Areal: Sør Karmøys Utmark. Tror selve Øya er delt opp i 3 områder nå. Pluss fastlandet. Ganske tullete! Må med andre ord ha 4 fiskekort a 100,- hvis du har planer om å fiske i hele Karmøy kommune. Tror jeg. Jeg har kun for Sør Karmøy, men jeg har fisket litt over hele Øya. Akkurat hvor grensene går vet jeg ikke.

    På fiskekortene mine står det henholdsvis

    "Sør Karmøys utmark" og "Vest karmøy" på det ene

    Mens det andre står det kun "Aust karmøy" på. Aust karmøy kosta 200,- mens vest kosta 100,-. Fikk ikke noe info om at det var eget på avaldsnes/torvastad jeg ihvertfall :wtf:

  6. Har snoka litt rundt og sett på gamle tråder, men ønsker allikevel å få noen tips angående innkjøp av utstyr.

    Jeg kan vel si med en gang at jeg ikke har erfaring med å kaste med multisneller, så det blir fortrinnsvis helst baitrunnersneller som er mest aktuelle tror jeg. Fisket vil i all hovedsak gå fra karmøys svaberg og strender, i den sammenheng blir det nok ikke så veldig mye monsterfisk på meg, men utstyret må tåle litt allikevel :showoff:

    Har fått beskjed av et par at jeg må regne med å bruke fire høvdinger for å få ok utstyr, er det reelt? Hadde helst sett for meg å kjøpe stang/snelle for 2000 (ish), men jeg er tilbøyelig for endringer!

    På forhånd takk! :thumbsup: :thumbsup:

  7. Takk for tipset :) Har ikke vert der å fisket enda. Har prøvd ut noen steder på øst-siden fra Kopervik og mot nord noen fine viker og bukter,etter tips. Selv om jeg har sett fisk så har fangst av SØ blitt heller dårlig.

    Har ikke sett snurten av SØ jeg heller denne sommeren

  8. Beiningen (Skudenes) er populært, der tas det endel laks fra land :-)

    Merk deg at om du går ut på den delen av Beiningen som det må gås over steiner for å komme til (over vannet) så kan det hende du plutselig står relativt fast der ute til det blir lavvann igjen :)

  9. Ja har fisket der,men litt langt unna for en kveldstur :)

    Jeg har mulighet til fiske i flere elver i Nordfjord hvor jeg er oppvokst, men det er krever enda mere planlegging og extra fri. Derfor jeg lurte på om det var noen "små" elver i nærheten nå som jeg bor på Karmøy. Men takk for svar!

    Tror ikke det er noe særlig elver i nærheten utenom det som allerede er nevnt. Lurte selv litt på laks nylig og har fått beskjed om at det jevnlig blir tatt laks utenfor skudnes, samt at man kan ha flaks og få SØ nesten overalt på karmøy, spesielt strender.

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.