Gå til innhold
Fiskersiden

Backster

Medlemmer
  • Innholdsteller

    448
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Backster

  1. Det er jo helt sant at lobbing er foretrukket med store agn :) Å det funker utmerket :) Hele kasteprosessen er jo og styrt av bly, agnvekt, og type Tackle en skal kaste. En pully rigg er mye mere strømlinjet enn et reint glidende gjennomløps Tackle :)

  2. Men hallaien folks, i alle kommentarene på stenger å kastevekter glemmes der er stoooor faktor :: agnet veier og en vekt!

    Feks ved fiske etter havål er jo agnet fort en halv makell-flapp, plutselig er da vekten av lodd+agn på god vei mot 400grams merket....

    kan jo vere nyttig å ha i bakhodet når en skal velge stang :)

  3. Ron thomson stikken i seg sjøl er det ikke noe galt men, men måten den er spolt på gjør ar den blir et jævla fuglereir ett en gangs bruk... Men stikk i kjerringa sitt syskrin å stjel en spole med sytrå i passende bredde. Pass på at spolen har litt størrelse på endene slik at ikke noe har mulighet time hoppe over. Så spoler du bare av tråden og på agnstrikken :) :)

  4. Må jo bare skyte inn spørsmålet her: Hvorfor ønsker man å vakumpakke et næringsmiddel? Jo, for å fjerne oksygen, for å gi bakterier å mikroorganismer så dårlige levekår som mulig....Om du bare skal fryse det ned har det nesten ingenting for seg, siden det er en konserverings prosess å vakumere, å det er jo å fryse noe ned og, så,det blir jo smør på flesk på bacon :) En skal og være obs på at det er veldig lett å kakke hull på slike poser, å da har en gjort jobben forgjeves...

    Men skal du bevare noe bare i kjøleskap en periode så skjønner eg det, men da skal en og ha hygienen på produktet på stell før en kommer til å putte det i en pose :)

    Skal det gå rett i frysa, er Lopez sin løsning fornuftig. MAX :)

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.