Bruvik

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Bruvik

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/07/1999

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

638 profile views
 1. Okei, så den tåler det som står oppgitt som jig weight til pilking også? tenker neste invistering blir denne stangen!
 2. Hei, har sett litt på prey light jigger 6,5 fot med 260/150gr jig/cast. Lurer på om noen har erfaring med denne og om den håndterer pilking med pilker på 250 gram, litt bråere bevegelser enn jigging altså. Lurer også på hvilke snelle jeg bør putte på stangen også, skal tåle pilker opp mot 250 gram. Takker for svar på forhånd!
 3. Bruvik

  Attraqua spice

  Hei, har lest litt rundt på nettet og sett at attraqua spice kan brukes på sluker/pilk, er det noen her som har erfaring med dette? Funker det bra selv på pilk? Og hvilke smak er best(saltvann/torsk).
 4. Hei Lurte på om noen vet hvor torsken holder til inne i fjorden rundt sotra, har båten på foldnes. Er den i det hele tatt mulig å fiske etter om sommeren, hvilke dyp, hvilke størrelse på sluk/pilk og agn, kan jigg også brukes? Hvilke opphengere er mest effektiv Har en kastestang til lettere fiske 50-120gr og en lawson 12-30lb og en lawson offshode 15-40lb stang, så vil si jeg er utrustet til det meste. Hvis noen vet om noen eksakte plasser hadde det vært supert. Takker for svar på forhånd
 5. Hvordan belastning påføres snellen? jeg er amatør på dette
 6. Skal brukes innaskjærs, får som regel fisk på 3-5kg og en sjelden gang 6-8kg. Tror ikke du den holder mål til dette?
 7. Hei Har gått til innkjøp av en Penn Battle 2 3000 og Shimano Aernos power game 50-120gr Stangen skal brukes til lett fiske fra båt på ca 20-50 meters dyp. Spørsmålet mitt er om det vil være så stor forskjell med multifilament at det er verdt det på disse dybdene, skal bare brukes til litt kasting og pilking og ikke agnfiske. Noen som vet om dette utstyret er noe bra til dette formålet? Og noen anbefalinger til pilker og jigger innen 50-120gr? takker for svar