Jump to content
Fiskersiden

Fiskursson

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fiskursson

  1. Jeg er helt ny på bombarda. Hva anbefaler folk til Ørret og Sjøørret? Synk, intermediate eller flyt? Vekt på duppen? Flua foran eller bak duppen? Jeg har en Lawson dupp 20 gr flyt. Noen som har erfaring med disse?
  2. Trenger noen tips til hvordan man skal fiske disse. Med kompakte sildesluker mener jeg f.eks stingsild, Jensensild og Atomsild. Ser at mange får stor ørret på fjellet med disse. Har selv prøvd en del ganger uten hell. Mye pga at jeg syns de går som en livløs pil i vannet. Når jeg prøver å få litt liv i sluken har jeg problemer med at den ofte henger seg opp i snøret eller snappvirvel. Dette skjer også ofte rett etter kastet. Noen tips til å unngå heng, få mer livlig gange og samtidig få fjellørreten til å bite? Fisket en del med slike sluker i sjøen etter makrell, torsk og sei før i tiden men husker rett og slett ikke hvordan jeg fisket med de ettersom jeg kun har brukt brede sildesluker de siste 15 åra med naturlig livlig gange.
  3. Jeg har hytte på Røros og har fisket mye i området. Har blitt mye fisking i Flensmarka og Stenfjellet men er nå på utkikk etter nye vann og områder. Er det noen som har tips om fine områder med bra fiske av Ørret og Røye. Helst vann som ikke er for store. På forhånd takk!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.