Patan

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Patan

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

826 profile views
 1. Pass på så at pakken fra Kina kommer før 1 apr, ellers må den fortolles og mva tilkommer...
 2. Man kan stole på deg Ølgylt! Jeg er så dårlig på knuter, får det ikke til... Kan bare dobbel sluk knute og palomar knute. Mener du at jeg skal ta ca 1-1,5m 0,70 mono og lage opphenger løkker som jeg siden fester krokene på? Tror du den dobbel knuten som er på krokfortomen holder for små torsk, lyr og skrubbe?
 3. Hei! Jeg er en slukfisker som har lyst å prøve meg på litt agnfiske fra land. Tror ni at dette oppsettet kommer holde eller kommer knuten å gå opp? EDIT: jeg har bare tatt begge sene-stumpene og lagt en dobbel knute..
 4. Er dette en skrubbe? Tatt på 100gr pilk den 1 des.
 5. Bytte plass? Hvor fisker du?
 6. Hehe... tror at jeg kommer gjøre det slik. Motoren koster jo nesten 10 000kr, har ikke lyst at dyppe den i saltvann det første jeg gjør... Er en liten sandstrand rett ved havnen som jeg kan bruke.
 7. Noen som har tips på hvordan man lyfter på en påhengsmotor som veier 25 kg på en liten vinglete plastbåt som allerede ligger i vannet?
 8. Hva det i ferskvann? Jeg har veldig lite erfaring av båt i saltvann men tenker det er mer strømmer og mer værutsatt i saltvann som gjør at det går treigere og større motor trengs. Men jeg vett som sagt ikke, noen med erfaring? PS: Jeg har padlet kajakk i både ferskvann og saltvann og det gikk betydlig treigere i sjøen enn i et lite vann.
 9. Takk for svaren, setter pris på det! Vett du om det er stor forsjell på en 4 hk og en 6 hk påhengsmotor? Er det stor forskjell på en 4 hk og 5 hk?
 10. Hei! Holder det med en 4 hk påhengsmotor til en Silver Viking på 13 fot? Skal ha båten i Byfjorden Stavanger, kommer ikke gå ut om det blåser mer enn ca 4-5 m/s. Båten skal brukes til fisking.