hårrånj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  48
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om hårrånj

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

346 profilvisninger
 1. Lå en natt og isfisket der i starten av mars, uten noe fangst. Ellers ikke prøvd på sommerstid.
 2. Var fine forhold på Moodden når jeg var der på fredagskvelden, men lite aktivitet å spore i elva.
 3. Hvordan er isforholdene rundt omkring nå? Så det fortsatt lå is på Baklidammen på onsdag. Noen som har testa forholdene andre steder i Bymarka, eller Moodden i Klæbu?
 4. Hei Lurer på om det er noen travere på forumet som har knalltips til fiskerelaterte sommerjobber (evt som innebærer friluftsliv)? Det meste er egentlig av interesse, så her er det bare å fyre løs. Kontrollering av fiskekort, vedlikeholdsarbeid osv. Holder til i Trondheim.
 5. Er vel gytefredning i Nidelva + rotenonbehandling i Bymarka. Ikke så mange alternativ igjen da. Evt noen av småvanna rundt Jonsvannet.
 6. Hvordan er fluefiske så sent på året som nå? Noen som har erfaringer?
 7. Hvis man skal ha en av disse, hvilken går man for da?
 8. Noen som kan anbefale en god og grundig bok om fluer og insekter som ørreten spiser (all ferskvannsfisk i grunn)? Må lære meg forskjellen på de forskjellige døgnfluene etc.
 9. Hva bør man gå for av Catch&Release nett eller gumminett på Mclean håvene? Og hvilken størrelse passer best for ørret og røyefiske? Må vel også være feil bilde på en av håvene hos Skitt Fiske: http://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/håver,klepp/håver/mclean-håv-m-integrert-vekt-6-5kg-catch-and-release-nett-l-119601-p0000099916 - dette er vel gumminettet, eller er dette Catch&Release?
 10. Noen som vet hvor denne ble tatt?
 11. Har prøvd de fleste fluene over her i Bymarka nå de siste ukene uten at noen biter på. Har ikke sett så veldig mange fluer på vannet, kun endel mygg. Hva er den beste myggimitasjonen? Og kan det være at fortomen er for tykk evt for store fluer?
 12. Kveite?
 13. Noen som har erfaringer fra området Riasten, Rien og nedover mot Brekken?
 14. Ryggbeinet sitter vel litt annerledes på brosma sammenlignet med torsk feks? Ble bare bein sist jeg prøvde. Mye kjøtt som sitter oppå ryggen nesten.