Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

hårrånj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om hårrånj

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

626 profilvisninger
 1. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Ja, må nok tilbake dit ved en senere anledning! Lå noen dager ved Grimsa, fikk en harr på kiloen. Mista også en harr som var større...Men fant egentlig bare en skikkelig godplass der jeg lå, tror kanskje det er flere godplassen lenger ned mot der Folla og Grimsa møtes. Noen som har erfaringer her?
 2. hårrånj

  Stugudal/Sylan

  Noen som har vært oppe ved Skarddørssjøan på baksiden av Skardsfjella (delvis på svensk side)? Dog har det blåst endel de siste dagene her, så man må nok ta det en dag det er vindstille, dersom man skal fiske med flue. Apropos vind, har noen tips til vann/elv som ikke er så vindutsatt som det kan funke med flue på dager med endel vind?
 3. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Var der i dag, mellom ca kl 2 og 18, men så ingen aktivitet. Noe mygg på overflata, men så ingen vak. Når på dagen har du pleid å være der?
 4. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Mange takk for tips! Så det er myggimitasjoner det går i der nå? Sett noen andre klekkinger, døgnfluer eller vårfluer?
 5. hårrånj

  Fiske i Folldal

  Noen som har erfaringer med fluefiske i Folldalen? Området rundt Tynset og Alvdal kan også være av interesse, kommer kjørende fra Trondheim.
 6. hårrånj

  Storvatnet i Mølnbukt/Vassbygda

  Noen som har prøvd å fiske i Storvatnet i Mønbukta før? Dette vannet huser vel en del sjøørret ser jeg for meg? Fiskekort?
 7. hårrånj

  Bellybåt

  Noen som har gode tips ang bellybåt? Har sett litt på denne: https://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/belly---and--pontongbåter/bellybåter/kinetic/kinetic-fish-hunter-bellybåtpakke-med-svømmeføtter-og-pumpe-186461-p0000252308 Rimelig og virker å være en grei båt, noen som har vært borti den eller har andre tips?
 8. hårrånj

  Ørretbestand/muligheter i Langtjønna ved Jonsvatnet

  Lå en natt og isfisket der i starten av mars, uten noe fangst. Ellers ikke prøvd på sommerstid.
 9. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Var fine forhold på Moodden når jeg var der på fredagskvelden, men lite aktivitet å spore i elva.
 10. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Hvordan er isforholdene rundt omkring nå? Så det fortsatt lå is på Baklidammen på onsdag. Noen som har testa forholdene andre steder i Bymarka, eller Moodden i Klæbu?
 11. hårrånj

  Sommerjobb

  Hei Lurer på om det er noen travere på forumet som har knalltips til fiskerelaterte sommerjobber (evt som innebærer friluftsliv)? Det meste er egentlig av interesse, så her er det bare å fyre løs. Kontrollering av fiskekort, vedlikeholdsarbeid osv. Holder til i Trondheim.
 12. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Er vel gytefredning i Nidelva + rotenonbehandling i Bymarka. Ikke så mange alternativ igjen da. Evt noen av småvanna rundt Jonsvannet.
 13. hårrånj

  Fluefiske Trondheim og omegn

  Hvordan er fluefiske så sent på året som nå? Noen som har erfaringer?
 14. hårrånj

  Bok om fluer/insekter

  Hvis man skal ha en av disse, hvilken går man for da?
 15. hårrånj

  Bok om fluer/insekter

  Noen som kan anbefale en god og grundig bok om fluer og insekter som ørreten spiser (all ferskvannsfisk i grunn)? Må lære meg forskjellen på de forskjellige døgnfluene etc.