hårrånj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om hårrånj

 • Rang
  Nytt medlem
 • Bursdag

Nylige profilbesøk

278 profilvisninger
 1. Er vel gytefredning i Nidelva + rotenonbehandling i Bymarka. Ikke så mange alternativ igjen da. Evt noen av småvanna rundt Jonsvannet.
 2. Hvordan er fluefiske så sent på året som nå? Noen som har erfaringer?
 3. Hvis man skal ha en av disse, hvilken går man for da?
 4. Noen som kan anbefale en god og grundig bok om fluer og insekter som ørreten spiser (all ferskvannsfisk i grunn)? Må lære meg forskjellen på de forskjellige døgnfluene etc.
 5. Hva bør man gå for av Catch&Release nett eller gumminett på Mclean håvene? Og hvilken størrelse passer best for ørret og røyefiske? Må vel også være feil bilde på en av håvene hos Skitt Fiske: http://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/håver,klepp/håver/mclean-håv-m-integrert-vekt-6-5kg-catch-and-release-nett-l-119601-p0000099916 - dette er vel gumminettet, eller er dette Catch&Release?
 6. Noen som vet hvor denne ble tatt?
 7. Har prøvd de fleste fluene over her i Bymarka nå de siste ukene uten at noen biter på. Har ikke sett så veldig mange fluer på vannet, kun endel mygg. Hva er den beste myggimitasjonen? Og kan det være at fortomen er for tykk evt for store fluer?
 8. Kveite?
 9. Noen som har erfaringer fra området Riasten, Rien og nedover mot Brekken?
 10. Ryggbeinet sitter vel litt annerledes på brosma sammenlignet med torsk feks? Ble bare bein sist jeg prøvde. Mye kjøtt som sitter oppå ryggen nesten.
 11. Hei Noen som har en god video/bilder av hvordan man fileterer lange og brosme? Evt en veeldig god forklaring.
 12. Hei Er det noen som har eller vet om noen som har tatt skate og kveite i fjorden like utenfor Trondheim?
 13. Har du bilde av det? Er interessert i det. Men trenger også et til (en kompis som skal ha), så om noen vet av nettsider som selger, evt om de har det i noen sportsforeninger så rop ut.
 14. Hei Vet ikke om dette heter stangbelte, men er det noen som vet hvor man kan få kjøpt et belte for å støtte/legge stanga i når man kjører fisk?