Gå til innhold
Fiskersiden

Nils-H

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Nils-H

  1. Det ringer noen bjeller når de reklamerer for «10 year anniversary sale», og domenet er registrert for 2 måneder siden...
  2. Prisnivået i Norge vs utlandet er nå en ting. Men det forsvarer ikke praksis med villedende prisinformasjon.
  3. Nei, så lenge ingen kontrollorgan faktisk håndhever reglene, så er den eneste reelle makta vi har å bruke pengene et annet sted.
  4. Dette gjelder ikke bare fiskeutstyr. Ei heller bare nettbutikker. Alle «tilbud» må taes med en klype salt. Det er godt vi har tjenester som prisjakt.no så man kan sammenligne priser både mellom butikker, og se prisutvikling over tid. Det vil gi et bedre bilde over hvor reelt «tilbudet» er.
  5. Takker for innspill. Jeg er kjent med FG-knuten, så det burde ikke by på problem å teste den. Det jeg var bekymret for var om det at jeg hører knuten slår veldig godt i stangringen potensielt kan ødelegge de. Jeg har hatt knuten inne på spolen, så det kan jo ha bidratt til problemet. Jeg skal teste med kortere fortom, og deretter eventuelt fg-knuten, for å se om det har noen effekt. Hjertelig takk
  6. Har prøvd å skjøte fluocarbon-fortom på multi-snøret, både med dobbel uni, og med albright-knute. Selv synes jeg at jeg knyter de relativt greit - de har iallefall et relativt ok "footprint", ikke mer enn man kan forvente synes jeg. Vanligvis skjøter jeg på en stanglende med fortom. Har til nå brukt en relativt billig stang med metall-stangringer, og har ikke vært nevneverdig bekymret for skader på disse. Nå har jeg derimot gått til anskaffelse av en relativt dyr stang (samt ny haspelsnelle), med vesentlig smalere stangringer mot tuppen, og man kan høre ganske tydelig når skjøten passerer gjennom disse. Er dette normalt? Er det en risiko for at ringene kan ta skade? Jeg ble såpass bekymret for helsetilstanden til disse ringene at jeg droppet fortom i det videre fisket. Bør jeg eventuelt bruke en annen knute til formålet? Eller et annet oppsett for fortommen?
  7. Det var mer et hjertesukk. Hadde de gjort det etter boka, så hadde man ikke fått både britisk moms, og norsk moms på toppen der igjen. angeln-shop.de trekker fra tysk moms før de sender, så der betaler man bare moms en gang.
  8. AnglingDirect trekker av en eller annen grunn ikke fra VAT ved salg til Norge :(
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.