Espjoh84

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Espjoh84

 • Rank
  Nytt medlem
 • Birthday 06/30/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hokksund
 • Interesser
  Kasteslukfiske, isfiske
 1. http://finnemarka.com/fiskekort/1-felles-fiskekort-for-finnemarka Vært mye på landfalltjern i det siste, man kan se ørreten vake midt på vannet.
 2. Er det noen som vet hvordan fiskeforholdene er i Finnemarka om dagen, er det fiske klart?
 3. Var selv ute i dag brukte både bombarda kastedupp med sjø flue og kaste sluk da fra 12 - 15gram (på krok, gilhusodden og lahellodden). Eneste stedet med napp var faktisk på gilhusodden, dette på møresilda (blå m/holografisk). jeg mistet fisken da jeg skulle løfte den i land, så jeg lurer på om det var under minstemålet i og med at jeg fisket med 12-16 gram.
 4. Er det noen som har vært å forsøkt isfiske ved gilhusodden i det siste? tenkte å ta en tur i morgen for å se om det er trygg is. Er vistnok mye bra fisk der ute, blandt annet sik. Er det noen med gode tips på hvodan man kan isfiske direkte etter sik? Får legge inn israpport i morgen etter jeg har vært der.
 5. Hvor tykk var isen sist dere boret?
 6. Jeg har kommet over denne (se bilde), er det noen som vet hva det er? Som dere ser er det nok brukt på havfiske, men det er noe fjær funksjon/lås? ser ut til å være noe eldre, lurer på om det er kobber?
 7. ser at det er en artikkel om friskmeldt torsk i drammens elva, dessverre er dette en slik DT+ artikkel. er det noen med tilgang til DT+ som kunne tenke seg å klipp/lim artiklen her?
 8. Jeg hadde tenkt meg en tur ut nå til lørdagen, det er visstnok grei is, får hjelp av en lokal med gode kunnskaper om stedet.
 9. Espjoh84

  trygg is?

  Takk for gode tips. Da har jeg anskaffet meg både ispik og is pigger. Da er det bare å vente til lørdag. har funnet en lokal kjenning som kan vise meg litt.
 10. Espjoh84

  trygg is?

  jeg ble tipset om at kommunen deler ut informasjon hvor det er trygt og ferdes på isen, (da i drammens området). Som ny etablert fisker er jeg bekymret for å løpe ut på isen før det er trygt. Jeg har søkt men finner ingen informasjon fra kommunen, vet dere om noen andre steder det ligger slik informasjon for alle?
 11. Takk for gode tips og råd. Da får jeg bare kle meg godt å smøre meg med tålmodighet. Gleder meg til isfiske når den tid kommer. Tar dere hensyn til bitt kalendere som ligger på nett?
 12. slukfiske fra land etter torsk, Januar 2016 Er selv "ny interessert" fisker. Har fisket noe på Krok/Svelvik. Fått både makrell og torsk i senere tid. Makrell har jeg fått på alle sluk mer eller mindre, torsken virker noe mer sær. Tok en på gul/rød sluk med gul jigg hale.​Dette var desember. Er det noen med mer erfaring en meg, som kan fortelle om det er noe sesong for torsk/makrell akkurat nå? Er relativt kaldt ute så er lite fristende å stå ute i flere timer om det ikke er noe håp. Har jo lest at makrellen stikker på ferie når det blir for kaldt og at torsken blir mer aktiv nærmere land. Tenkte å forsøke å fiske litt til uka, da etter torsk. siden sluk med jigg hale funket er det fremgangsmåte, men har også kjøpt slik Gulp mark som visstnok gir fra seg en del lukt, er dette noe torsk biter på? Mvh Espen