Gå til innhold
Fiskersiden

Rolfen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    34
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rolfen

  1. Ser at de selger den eldre Shimano Stradic CI4+ FA i størrelse 1000/2500/3000/4000 til 1599,- på  salarsport.no. Forskjellen på FA og FB versjonen som du linker til vet jeg ikke noe om, så kan ikke si om dette er et godt kjøp heller. Det kommer vel endel tilbud i nærmeste framtid, så kanskje det er bedre å vente til FB versjonen kommer på salg? Det kan kanskje noen andre svare på.

    • Thanks 1
  2. Campelen på bryggen, Norsk Fletteri tror jeg det heter oppe på Nordås og Bergen Aktiv i utkanten av Laguneparken er vel de jeg har brukt mest de siste årene i tillegg til xxl.

    Har blitt mer og mer handling på Campelen da jeg syntes det er en hyggelig atmosfære der nede samtidig som jeg fikk enormt masse råd og hjelp med utstyr og takkel når jeg startet med kystmeite. 

    • Like 1
  3. Gikk inn på prisjakt.no og søkte etter Kinetic Jebo herring. Da kom det opp at stangtuppen.no har de for salg. Dette er en butikk/nettbutikk som jeg ikke har brukt før eller har hørt om. Så jeg aner ikke om det trygt å kjøpe derfra.

    Ellers så selger komplettfritid/skittfiske sluksett med Horni and Jebo Herring.

    Vet dessverre svært lite om utenlandske nettbutikker. 

    https://www.stangtuppen.no/search?q=jebo+herring

     

  4. Etter at jeg leste Erik sitt innlegg angående kinasneller for en stund tilbake så ble jeg ganske nysgjerrig og bestemte meg for å kjøpe en. Ble positivt overrasket når jeg fikk den, bruker den sammen med noe PowerPro / kinabraid i 0.15 eller 0.20 med en fortom av mono eller fluorcarbon. Bruker den som regel sammen med sluk/gummi i 8-20grams klassen. Har vel fisket med den 1-2 ganger i uken siden september 2016, ikke noe problemer med den hittils.

    Ellers bruker jeg en Ambassadeur 6500 rocket til det meste av slukdengingen min i sjø, den bruker jeg som regel til å kaste alt som er ca20-60g.

    Har selv de siste ukene vært på utkikk etter en ny multiplikator snelle, er veldig fornøyd med min 6500 størrelse til mitt tyngre fiske, og er fornøyd med kinasnellen, men har jo lurt på hvor stor forskjellen vil være i bruk hvis jeg kjøper en dyrere snelle til det lettere fisket. Kom tilfeldigvis over Shimano Calcutta TE 201DC og 250DC til 2500kr fra en Norsk nettbutikk når jeg søkte om info om forskjellige multisneller. Ble jo litt interessert i den, men er mye penger for en snelle jeg ikke vet noe særlig om, selv om jeg ser at den har en veil pris på 6990kr og fått Karakter 6 i Alt om Fiske utgave nr. 9 - 2010. Vet ikke om det kan være ett godt kjøp.

    Kommer jo an på hvor mye penger man vil legge i dette, og hva bruksmålet ditt er. Både abbor og erik er veldig kunnskapsrike, jeg ville hørt på hva de sier.

    • Like 1
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.