Vossafår

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Vossafår last won the day on July 15 2018

Vossafår had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Vossafår

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Takk for innspill! Ser at jeg ikke har bommet helt mpt plassering. Skal gi "punkt3" et forsøk til uka
 2. Hei, Jeg er en helt uerfaren gjeddefisker som ønsker å krysse av gjedde på artslista. Jeg har forsøkt å fiske fra land på begge sider av brua på litjvatnet uten hell. Jeg har i tillegg forsøkt div kriker og kroker hvor man finner litt vegetasjon i vannet. Til nå har jeg brukt lette softbaits som imiterer gjedde og ørret. Bør jeg plassere softbait "godt inn" i sivet, eller holder det at den legges i ytterkant? Hvor dypt bør man la baitn synke? Er det litjvatnet eller kvilvatnet som har største populasjon av Gjedde? Hvis noen har tips til en grei fiskeplass med stor sjanse for gjedde så mottas det med stor takk! (send gjerne på PM).
 3. Vossafår

  Hjelp til valg av Karpe/Meite stang og snelle

  Ble prøvekjørt i dag, kan ikke klage
 4. Vossafår

  Hjelp til valg av Karpe/Meite stang og snelle

  Takk for innspill. Jeg endte derimot opp med en Quick MAD 5500. Baitrunner og Aluspole til en tusenlapp samt D-Fender III 2,75lb. Samlet 2.350 og innenfor budsjett :) Jeg ønsket en relativt myk stang da jeg driver med mye lett meite.
 5. Hei Jeg er på utkikk etter en rimelig Karpe/Meite stang og baitrunner snelle. Jeg ønsker i utgangspunktet å benytte stangen til lett kystmeite/artsfiske. Jeg har også noen ferskvann i nærheten jeg ønsker å forsøke meg i. Jeg har allerede BeastMaster Surf til de litt tyngre øktene. Jeg tenker derfor en stang med kastevekt opp til ~80gr, dvs 2.5 lbs. Dessverre oppfatter jeg svært mange sportsfiskenettbutikker som lite informative. Kanskje noen her som har litt peiling som kan gi med litt etterlengtet hjelp ?:) Jeg ønsker helst ikke å bruke mye over 2.500 kr for både stang og snelle samlet hvis dette er realistisk. Ønsker helst haspel framfor multisnelle. All hjelp mottas med stor takk! -Magnus