BMH

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMH

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Sidelinjen er ganske rett. Vil tippe sei. Lyr har en liten bøy på sidelinjen.
 2. Ble til at jeg kjøpte prey jigger v2 7` 30-50. Den er litt for stiv etter min mening til pilking av 500-600 grams pilker. Men synes det er bedre å ha en for stiv, enn for en myk stang til pilking av slike vekter. Jeg vil klassifisere denne stanga til nærmere 50 lbs i forhold til mine andre stenger.
 3. Er det noen som har erfaring med denne stanga? Pilker en del med 500-600 gr pilker. Har en speedmaster ax 30-50. Denne blir for myk til å pilke slike vekter, synes jeg. Har også Penn Regiment 50lbs og 20-60. Synes de blir litt for stive. Bruker nå Savage Gir 7` 30-50. Fin aksjon på den. Men den har elendige ringer. Vurderer å erstatte den med en prey jigger 7` 30-50, men har ikke peiling på aksjonen på denne, da jeg ikke har prøvd å holde i en slik stang. Har dere noen synspunkter om denne stanga?
 4. Har sett at folk har laget takkelet med braiden. Braiden tåler veldig lite hvis den kommer i kontakt med krokene på takkelet. Monosene må brukes til takkelet. Det bør også brukes ett stykke over øverste krok, slik at krok ikke har mulighet til å komme i kontakt med braiden. Kan det være årsaken?