Gå til innhold
Fiskersiden

BMH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    25
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BMH's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Mottatte likerpoeng

  1. Har nå bestilt stang og snelle. Det ble en Nasci FC 1000, og en abu Devil 5,6 2-10g. Blir å beholde Naski snella og den gamle beastmaster 5,6 1-7g selv. En kammerat skal få Devil stanga og min tidligere Sedona snelle. Tror ikke kammerater har prøvd ul utstyr før. Alt kommer i posten i morgen. Så skal overaske han med utstyret han får. Vi fisket i en ganske liten elv for 40 år siden. Vi skal ta det opp igjen nå. Ellers så bestilte jeg meg ett billig sett med teleskopstang som jeg tror passer i denne elva. Det er en Dam steelhead iconik tele spinning 6" 2-12g. Og en Mitchell avocet RZT 1000. Det kostet 699,- tilsammen. Er det noen som har erfaring om det siste settet?
  2. Fikk det til nå. Neste side blir fremdeles helt blank. Men etter en tid dukker prikkene opp i høyre hjørne. Trykker da på oppdateringsknappen. Da dukker neste side opp. Tungvint når jeg nå gjøre det hver gang jeg skal skifte side. Før var det bare å trykke på neste side, så kom den opp. Må takke dere for hjelpen.
  3. Funket ikke det heller. Får besøk av en kompis i morgen. Håper han kan dette. Det er han jeg har fisket mest med i livet. Men det er nesten 40 år siden vi hadde kontakt. Så nå får jeg en å dra på fisking med. Jeg skal få han til å bli med i gruppa også. Er mye lærdom i det meste som er skrevet her. Og liker forum, da man kan gå tilbake for å se på det som er skrevet for lenge siden.
  4. Vet ikke hvordan jeg kan oppdatere nettleseren. Har lest nesten alle innlegg på fiskerisiden. Men jeg sluttet å lese mere for noen år siden, da problemet med å bla tilbake sider sluttet å virke da. Dette gjelder for både min pc og Android telefon.
  5. Når jeg har sett på alt på en side på ett emne, og skal forsøke å gå til side 2, går ikke dette. Hva kan det skyldes?
  6. Jeg har selv en Shimano Beastmaster UL165, 1-7 gram. Vil kjøpe en lignende til en kammerat. Beastmasteren UL165 selges ikke lengre. Er det noen som har forslag til en lignende stang, og snelle også? Har en Sedona 750 FB på den jeg har. Finner ikke lignende stenger i Norge. Kan kjøpe brukt også, om noen har. Tror jeg må lete på ebay etter noen lignende. Er det noen som vil anbefale noe derfra?
  7. Kjøpte for litt siden en flytedress til min datter. Første fisketur regnet det litt, og dressen ble våt helt igjennom. Har selv tidligere brukt silikonfri impregneringsspray fra biltema på mine dresser. Funket noenlunde. Etter å ha tørket dressen til min datter, sprayet jeg, og brukte klut for å fordele kalesjespray fra biltema på dressen. Neste fisketur regnet det mye mer enn første tur. Men dressen til datteren holdt seg nå tørr. Med kalesjespray, forble dressen mer tørr enn da den var ny. Har nå sprayet alle dressene mine med denne sprayen. Dressene puster nå kanskje dårligere, men det viktigste for meg er å holde de tørr for regn.
  8. Har brukt agepoch 0,23-0,37 til havfiske. Og spectra ekstrem braid 0,10-0,20 til haspel. Anbefaler å koste på 8-strands braid på ebay. Kjøpte veldig mye før 350 grensa ble fjernet. Regner med at det er blitt mye dyrere nå, med toll og avgift.
  9. Har kjøpt 10-12 ruller på 1000 meter av agepoch på ebay.
  10. Har selv kjøpt og brukt mye agepoch 8 strands fra Kina til havfiske. Veldig fornøyd. Dette snøret er litt tykkere enn f.eks. daiwa j-braid.
  11. BMH

    Daiwa kenzaki

    Ved nærmere ettersyn , var det støttebein på alle ringene, både på de gamle stengene og den nye. Den ny hadde en antydning til litt kraftigere støttebein.
  12. BMH

    Daiwa kenzaki

    Det jeg likte med de gamle stengene, var at snellefeste var langt fremme på stanga. Var 50 cm fra fremkant av snellefeste, til bakkant av stanga. Er selv ganske lang, og bruker ofte å holde stanga under arma når jeg sveiver inn fisk. Jeg bestilte den nye stanga på 7 fot. Ble skuffet når jeg fikk den. Snellefeste var 9,5 cm lengre bak på denne stanga enn de gamle stengene. Blir nå litt problemer med denne stanga å holde under armhulen, da stanga er for kort fra snellefeste og bakkant av stanga. Stangringene var også annerledes. Den første stangringen hadde støttebein. Det ser jeg på som positivt.
  13. Har 3 stenger av de gamle super kenzaki stengene i 6-12, 12-20 og 20-30. Er fornøyd med aksjonen i de som agnstenger. Skulle hatt en stang til i 20-30. Det selges nå kun de nye kenzaki boat 7 fot som har blå farge. Er det noen som vet om de har samme aksjon som de gamle super kenzaki?
  14. Tekota er ingen snelle for bruk til fiske fra land. Er ikke en kastesnelle. Brukes til vertikalfiske fra båt.
  15. Er litt om arter på Havfiske Norge på Facebook. Hender det er diskusjoner angående artsbestemmelse.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.