Søkke

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Søkke

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Har ingen erfaring med kultivering, men det er visse regler for flytting av fisk mellom vann mener jeg. De du har fått lov til å fiske av bør vel kunne svare på dine spørsmål.
 2. Fisker selv i Oslofjorden og har merket at torsken har blitt sjeldnere og sjeldnere. Fisker for det meste etter sjøørret. Tidligere kunne jeg stå på land og se torsken svømme forbi i vannkanten. Jeg har satt ut de få torskene jeg har fått. Har kun tatt med to som jeg fikk for noen år siden da jeg hadde med nevøen min. Og forby alt fiske er helt uforståelig. Jeg mener som piscator at vi sportsfiskere klarer å sette tilbake torsk om vi får det. Jeg kommer til å fortsette å fiske sjøørret og forholde meg til reglene som gjaldt.
 3. Det virker som de i Namsen vassdraget ikke bryr seg særlig om CR. https://namsenvassdraget.no/lakseborsen/
 4. Alternativet er vel Sølvkroken Morild 13g med pålimt øye.
 5. Fant den på forrige. Takk skal du ha
 6. Takk for svar. Det er deg jeg er blitt inspirert av. Har også gått over til enkelt krok på mine sluker. Har bare gode erfaringer.
 7. Er det noen som vet hvor man event. får kjøpt øyne son går an å sette på sluker? Slike som er på wobblere. "Plastikk" 110s FF
 8. Søkke

  Tips til isbor ?

  Her er en link med god pris og beskrivelse av boret.http://shopping.kelkoo.no/ss-heinola-ice-drill-original-tl800-115mm.html