Jump to content
Fiskersiden

Hunting4fish

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Grimstad

Hunting4fish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ja, tenkte også det. Så vil jeg jo tro at jeg blir ringt opp om det ikke er greit, uten noe særlig ståhei.
 2. Hei forum! Jeg kunne tenke meg å legge ut et anker for en periode, er det noen som vet om dette er lov? Evt. hvem jeg må spørre om tillatelse? Ca. 100 meters dybde, uttaskjærs på sørlandet.
 3. Nice! Hadde på følelsen at det var noe utenfor mitt kunnskapsområde Krepseteinene lå faktisk på 25m dyp bare, ettersom vi fikk 3 kreps i en fisketeine der. Får hvitting på kroken, annen fisk i krepseteinene og kreps i fisketeina, og de ligger 25 meter fra hverandre Ikke etter planen, men gøy er det med mange arter i alle fall! På myk bunn mellom et skjær og en grunne på 13m, med mye strøm.
 4. Ja, jeg syntes også det. Bortsett fra at det ikke er noe særlig mønster... Egentlig ser det mest ut som en krysning av ålekvabbe og paddetorsk Minibrosme aner jeg ikke hvordan ser ut, men var bare 25 meter, så det er neppe riktig art. Men så er også jeg amatør på artsbestemmelse
 5. Heisann! Noen som kan gi et definitivt svar på om dette er paddetorsk eller noe annet? Tenkte paddetorsk når jeg fikk den i krepseteina, og heiv den fort ut igjen, derav dårlig bilde. Men synes den hadde betydelig mindre munn, var lysere (spesielt buken) og mye feitere i magen enn to andre paddetorsk fanget noen hundre meter bortenfor på stang. Sikkert naturlig variasjon, men ligner ikke på andre paddetorsk som har havnet i min båt.
 6. Ja, det lignet veldig på det! Men som du nevner, munnen er litt liten og rar... Takk for svar
 7. Hei Fikk en flyndre i går som jeg gjerne vil ha hjelp til å artsbestemme. Finner ikke så mye konkret informasjon om forskjeller mellom flyndrearter på nett, så linker eller bokforslag til dette er helt topp! Ikke bare de vanlige, men alle arter. Fikk en sandflyndre, med markert bøy i sidelinjen. Denne er jo relativt rett. Dette ser ut som en skrubbe for meg, men jeg er ganske fersk i flyndreartsbestemmelse :p
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.