Gå til innhold
Fiskersiden

Hunting4fish

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hunting4fish

  1. Nice! Hadde på følelsen at det var noe utenfor mitt kunnskapsområde:D

    Krepseteinene lå faktisk på 25m dyp bare, ettersom vi fikk 3 kreps i en fisketeine der. Får hvitting på kroken, annen fisk i krepseteinene og kreps i fisketeina, og de ligger 25 meter fra hverandre:blink: Ikke etter planen, men gøy er det med mange arter i alle fall! På myk bunn mellom et skjær og en grunne på 13m, med mye strøm.

  2. Heisann!

    Noen som kan gi et definitivt svar på om dette er paddetorsk eller noe annet? Tenkte paddetorsk når jeg fikk den i krepseteina, og heiv den fort ut igjen, derav dårlig bilde. Men synes den hadde betydelig mindre munn, var lysere (spesielt buken) og mye feitere i magen enn to andre paddetorsk fanget noen hundre meter bortenfor på stang. Sikkert naturlig variasjon, men ligner ikke på andre paddetorsk som har havnet i min båt.

    Snapchat-450537719.jpg

  3. Hei

     

    Fikk en flyndre i går som jeg gjerne vil ha hjelp til å artsbestemme. Finner ikke så mye konkret informasjon om forskjeller mellom flyndrearter på nett, så linker eller bokforslag til dette er helt topp! Ikke bare de vanlige, men alle arter.


    Fikk en sandflyndre, med markert bøy i sidelinjen. Denne er jo relativt rett. Dette ser ut som en skrubbe for meg, men jeg er ganske fersk i flyndreartsbestemmelse :p

    IMG_20190406_185857.jpg

    IMG_20190406_185856.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.