Gå til innhold
Fiskersiden

svartfeskarn 2

Medlemmer
  • Innholdsteller

    59
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av svartfeskarn 2

  1. Har blit lit for mye stenger på meg etterhvært. Har gått mot lettere å lettere utstyr. Men favorittn nå er prey jig stick , så har jeg en lightjigger som jeg skal teste ut . Venter bare på lit varmere vær så en får klargjort båt for ny sesong. 

  2. Den 27.12.2020 at 23.27, Espen Forsberg skrev:

    Takk for svar :)

    Valget falt på en powerjigger x 50lbs. Har powerjigger 15-40lbs fra før og er fornøyd med den. Tror jeg blir fornøyd med denne også. Liker følsomheten i tuppen samtidig som det er skikkelig rygg i dem.

     

    Er jo ikke lett og få tak i prey stenger om dagen. Har spiral jigger i 300g og 400g fra før av, bruker de til pilking/jigging.

    Fantastiske stenger!

    Tror du blir fornøyd med powerjigern . Preystengene er stort sett utsolgt , har jig stick å lightjiger å spiraljiger i serien. Hadde powejiggern før i 30 -50 ibs , knall den å men noe stivere en jig sticken . Uanset bra saker 

  3. Kan være helt enig i at det er irriterende cannonbang. Men for og live opp tråden lit , er det noen her inne som fisker i området. Vært artig og høre om noen fangster . Var som sakt et meget brukbart seifiske i år , gjikk glipp av beste tia for lange da jeg fikk ny båt seint i sesongen . Fikk ikke starta før i juni , noen langer kom det opp men ikke de store som man kan få på våren. 

  4. Den 20.9.2020 at 17.55, Espen Forsberg skrev:

    Hei!

    Er på jakt etter en stang som skal brukes på dypet etter Lange/Brosme.

    Blir hovedsaklig meiting med hel makrell.

    Tenker vi skal fiske på rundt 300-400 meters dyp med ca 1000 gram bly i enden og med 0,24-0,28 multifilament på en Dendou-Maru 4000 plays snelle.

    Har en Lawson Powerjigger 15-40lbs fra før av men tror den blir noe veik til dette, om ikke noen har andre meninger :)

    Noen som har noen forslag til stang?

    Prey jig stick up to 700g er nok midt i blinken . Bruker dene selv til langefiske og fiske der tunge lodd kreves

  5. Hei , trenger lit tips til utstyr som det er morsomt å fiske sei med. Har hitil brukt prey jigstick 500 , det er knallstang men vill ha noe som er gøyere å kjøre fisk på å som tåler pilker opp til 400 gram. Sett lit på lawson offshore 12-30 ibs å lawson north sea i samme klasse . Også vurdert lightjigger men den ser ut til å være utsolgt de fleste plasser.

  6. Har vært en del ganger ved saltstraumen brygge . Har hatt brukbart fiske etter kveite der å de har solide Gemi båter. Ellers må jeg slå et slag for fosen halvøya . Har selv båt i området og fisker mye i området rundt linesøya og stokkøya. Til tider veldig bra fiske etter sei , innimellom ganske stor sei. Langefisket er også bra til tider. Ulempen er at det er veldig vær utsatt . Det er mine 2 tips til plasser.

  7. Hei , kjøpte meg nylig en prey jig stick up to 500. Oppdaget når jeg spolte på multi at toppringen virket lit skeiv i forhold til resten av ringene . Det er ikke mye men ser at toppringen er litegran til høyre for de andre. Spørsmålet er om jeg bør få ordnet dette eller om jeg kan bruke den som den er ? 

  8. Får vel legge til lit erfaringer etter jeg har brukt denne nå en stund. Syns den har fungert veldig bra etter at jeg fjernet den foreste trippel kroken. Det som overasket mest er at jeg fikk mye lange på riggen når jeg forsøkte kveita på lit dypere vann hjeme i trøndelag hvor kveita gjærne står lit dypere en i nord. 

  9. Hadde første dag med kveitefiske i nord norge i går. Fikk testet riggen å fant ut at den foreste kroken var mer til prakk en nytte så den fjerna jeg. Blei 2 kveiter i går på riggen , ingen kjempekveiter . I dag må jeg gå over på jigg eller sei da sildelagret er tomt. 

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.