Jump to content
Fiskersiden

Bjarne Heyerdahl Sætrang

Members
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Bjarne Heyerdahl Sætrang

 1. Storelva og opp til Djupvatnet er et godt tips. Derfra kan man få fine turer i området. God og tydelig sti med mange klopper over myrer på vei opp til Djupvatnet. Jeg var der sist i 2015.
 2. Sjekk gjerne ut amerikanske FINS sine snører. Jeg er suverent fornøyd med FINS Sling Braid til sjøørretfisket mitt. FINS har også andre snører å velge blant, bl.a. Windtamer og 40G som jeg benytter meg av på mine fisketurer etter edelfisk. NB. Jeg er sponset med FINS-snører av Salar Sportsfiske. Så vet du det.
 3. Fjorda kan trolig tilby hva du ønsker har jeg hørt! Fjorda på wikipeda.
 4. Vet ikke, men trist når gode blogger forsvinner, også kommersielle, som den du nevner. Han kan sikkert svare på dette via Facebook der jeg ser han er aktiv.
 5. Det er finfin ørret i Litlsjøen, så gå ikke forbi uten å prøve der. Vassviktjønna sør for Roasten har både ørret og røye av fin kvalitet. Fin leirplass ved innoset i tjønna. Det er flere åpne buer nord for Røa. Fløterbua er nevnt ser jeg. Roastkoia er en gammelignende koie like nord for Nedre Roasten. Ligger noen hundre meter fra vannet. På Røvolfjellet er det ørret, røye og grov abbor å få. Du kan ta en titt på mine turer i området her.
 6. Jeg er ingen ekspert på dette, men forsøker hver høst å få røya på sluk. Jeg har lykkes noen ganger de siste årene. Kun én sist høst her i mitt distrikt. Jeg har lykkes fra slutten av september til november/desember. Det er moro når flere hanner følger etter sluken inn på helt grunt vann der jeg står, få cm under overflaten og napper i sluken. Jeg fisker i Nord-Rogaland og Sunnhordland. Oktoberrøye! Etter høstrøya
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.