Gå til innhold
Fiskersiden

Crabfist85

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Crabfist85

  1. Takk for god tilbakemelding! Virker som et veldig spennende område med både små og store vann. Skal ta en tur i august, men først en tur til Hardangervidda. Går for gull! God fiskesommer!
  2. Ja, det vil jeg også tro med tanke på hvordan det er nå og prognosene fremover. Sånn jeg ser det nå er det verdt å ta en sjanse på å kjøre innover innerdalsveien, og heller gå opp kviknebronaveien der veiene møtes. Har ikke prøvd den ruten tidligere, men får håpe det ikke er stengt bom eller noe lignende. Igjen, takk for gode innspill!
  3. Var lite info å hente ang når fjellveiene kan være klare, men forhåpentligvis har de satt seg om en uke eller to. Usikker på om Sverjesjøveien, Nappsjøveien og Innerdalsveien er kjørbare. Noen erfaringer?
  4. Viser seg at alle fjellveiene på Kvikne er stengt inntil videre.
  5. Hei. Er det noen som vet om Kviknebronaveien har åpnet for bil? Mvh Stephan Dundas
  6. Heisann. Meg og samboeren har tenkt oss tilbake til flotte Kviknebrona om ca. 2 uker, og lurer på om det er noen her som vet hvordan det er i forhold til isfrie vann per dags dato? På forhånd takk. Mvh Stephan Dundas
  7. Hei! Tenkte å ta en tur i Brungmarka med teltet i nær fremtid, og lurer på om det er noen som har gode tips til fiskevann i området? Så spørs det jo selvfølgelig om vannene er isfrie innen et par uker. Send gjerne PM om du ikke vil dele med offentligheten Mvh Stephan
  8. Hei. Er det noen som har noe forhold til ørretfiske i Langtjønna? Jeg ser på TOFAs hjemmesider at det ble gjort et brukbart prøvefiske i 2009, men finner lite info om hvordan det ligger an med bestand per i dag. Tenkte ta med teltet til helga og prøve et nytt vann, og syns det virker som et spennende valg. Kom gjerne med tips!:)
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.