slashroot

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om slashroot

 • Rang
  Nytt medlem
 • Bursdag 21. juni 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Saltrød, Arendal
 • Interesser
  Fiske, Hage/Dyrking

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. slashroot

  Stikke ut en tur?

  Hei, Hadde en liten tur nå i kveld til Tokjenna, ble en liten gjedde på 1.7kg. Mistet en av nesten dobbel størrelse i det jeg skulle få hoven frem. Ellers hadde jeg vel ett napp. Er ofte noen faste steder som gjedda biter rundt vannet. Har fisket litt i Nisser men dårlig fangst, skal jo være stor fisk der! Har fått en del fine ørret på kyrkjebygdheia ( 600g - 800g ), ikke noe større. Kunne vært med en tur(hvis av interesse) Er ikke noen ekspert på gjedde men har stort sett fått en eller flere fisk på hver tur. Bor på Saltrød, bare et par minutter å kjøre.
 2. slashroot

  Stikke ut en tur?

  Heisann! Har fisket en del gjedde de siste ukene selv, tokjenna og longum. Tokjenna har jeg fått gjedde på hver tur (største 5.2kg), longum har jeg kun fått en på rett under 2kg(øyemål). Vet ikke om det kun er "mindre" fisk i tokjenna. Skal jo være noen monster gjedder i longum men er jo så få plasser å komme til uten båt. Er absolutt interessert i å fiske i longum! Var innom jakt og friluft i går å handlet ordentlig multiplikator snelle og hav stang, hadde vært morro å få testet denne ut. Skal jo nordover til lofoten(kjøre hele veien) nå i slutten av August, blir en del fiske der med det nye utstyret Er 30 år og har ikke noen barn selv, er gift. Har egentlig mye frihet til å kunne stikke å fiske når som helst. I uken Man-Fre så blir man jo litt begrenset når man jobber fra 08:00-16:00, men pleier å ta flere turer etter jobb i uken, er jo så lenge lyst fortsatt Går det greit for din del å evt. fiske på kveldene i uken? Vi kan absolutt ta en tur på sjøen, ikke noe problem for meg å kjøre til Lillesand Er egentlig klar for alt mulig fiske, har utstyr for hav, ørret, meite fiske(karpe/gullfisk, suter, karuss) og utstyr for gjedde. Har jo anledning slik som i dag, bare noen små ting etter jobb så hadde ikke fått dratt rett bortover etter jobb Mvh, André Mamelund Tlf. 906 75 631
 3. slashroot

  Stikke ut en tur?

  Hei! Hadde satt stor pris på om noen hadde lyst til å stikke ut en tur for å fiske? Blir mye solo fiske da jeg kjenner få som er noe særlig interessert. Kanskje litt rart å legge ut slike spørsmål på forum men tenkte å gjøre et førsøk! Er åpen for alle kategorier av fiske, så langt utstyret strekker til Ørret, Sjø eller Meite.