Finn

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Finn

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Finn

  Laksefiske i Larvik

  Hei, takk for svar. Ja, jeg kjenner noen som fisker i Brufoss og har gjort det bra i fjor, men har inntrykk av at det er nokså stort belegg av de med faste plasser der. Jeg har en gang fisket litt lenger nede i elva (tror det het Mastebakk), men uten hell. Det er vel også Holmsfoss og Kjerrafossen som også er greie fiskeplasser i elva. Jeg er innstilt på å betale for kort, men sjøørrett fiske er også morro. Når og hvor synes du at det er best å fiske etter sjørretten i Larvik? Takknemlig for litt innføring i lokalkunnskap siden jeg er innflytter og bor her nå på første året.
 2. Hei lokalkjente, jeg er innflytter til Larvik og lurer på om det er gode fiskeplasser for almenheten ved utløpet av Lågen? Har tidligere fisket lenger opp i Hedrum, men er det ikke mulig å ta laksen også ved utløpet av Lågen i Larvik?
 3. Flyttet til Larvik høsten 2018. Så SØ spratt utenfor Fritsøe Brygge, men har ikke prøvd. Det er jo en slags molo der som man kan komme seg ut på og kaste i fra. Kanskje det er en fiskeplass på våren?