Kristian Maudal

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Kristian Maudal

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har lite erfaring med piggvarfiske med stang, men har observert ein god del piggvar av varierande størrelse ut frå Bybergstranda ved dykking.
 2. Treng ikkje noko fiskekort, nei. Men er nok ein fordel å høyre med grunneigar før ein evt. går i gang med fiske her.
 3. Den turen tek om rundt 3 timar på ein vanleg dag med litt tyngde i sekken. Har gått på 2,5 time sånn cirkus men det var i sommar då tørketida slo inn for fullt. Det er eit par utrivelege strekk no som det er så blaut som det er.
 4. Har no fått andre opplysningar om denne fisken. Det var min farfar som fekk denne og vekta stemte nok ikkje heilt. Var rundt 1 kg. Feit og fin. Beklagar feil opplysningar
 5. Sist helg vart det landa ei røye på i underkant av 37 cm og rundt 1,4 kg i Jensavatnet
 6. Går inn frå kraftstasjonen i Maudal og fylgjer stipla sti på biletet her:
 7. Ein heil del fin fisk vart det, men ingen større eksemplar kom opp. Svært lite vassføring og høg temperatur i vatnet har nok si del av skulda. Eksemplara på biletet er frå 450 gram til ca. 700 gram. Alle desse tok vi i Indrestølsvatnet. Seinare på kvelden var vi nede i Jensavatnet og fiska ein times tid og her var det svært god gang. På dei 15 første kasta landa eg personleg 13 stk. Størrelsen var betre enn det eg har sett før, men ikkje noko å skrive heim om. Fekk ikkje prøvd meg i hølane oppover i elva pga lite vatn, men alt i alt ein vellukka tur.
 8. Skal opp til Jensaheia no i helga og prøve meg i spesielt Indrestølsvatnet. Er litt redd at lite vatn kan øydelegge litt for fangsten, men fiskast skal det. Kjem med ny oppdatering etter helga.
 9. Hei:) Flott at det er andre også som har interesse for fiske i området. Har mykje erfaring med fiske i Maudalsvatnet, Litla- og Store Myrevatnet, Grunnetjørna, Indrestølsvatnet og Jensavatnet. Kan byrje med Maudalsvatnet som huser ein del fin aure. Stort vatn så kan vere vanskeleg å treffe på dei gode eksemplara, men dei er så definitivt der. Det stora Myrevatnet har aure på opptil fleire kg men ikkje altfor mange av dei så dei kan vere vanskelege og få. Har i dei seinaste åra fått litt minde kanadisk bekkerøye i indre enden ved Myrvik. Går nok ikkje lange stunda før det er mykje bekkerøye her. Må ofte ha god tid for å få noko fisk i dette vatnet. Litla Myrevatnet har mykje aure og mykje fine størrelsar. Sist gong eg var der fekk me i overkant av 20 stk som varierte frå 350 g til 1,2 kg. Indrestølsvatnet er etter mi meining det beste fiskevatnet då det er store mengder med større bekkerøye her. Spesielt den indre delen av vatnet har gjeve meget god fangst. Fekk 5 stk på ca 800 gram på kort tid som var knall raude i kjøtet og smakte fantastisk. Har tidlegare år bikka kiloet her. Jensavatnet har særdeles mykje fisk etterkvart. Her bit bekkerøye på heilt ned til 50-100 gram på sluken. Mykje fisk men mykje smått. Har fått fisk på over kiloet i ved garnfiske, men du får mange på 200-400 gram før du får eit slik prakteksemplar. (Har hytte rett ved vatnet, difor er eg mykje i heia her)