Jump to content
Fiskersiden

dårligfisker

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dårligfisker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hallo! Ble tur til Kjørnes Camping, og fiske i Sogndalsfjorden i år. Noen som har erfaringer herfra? Og er det mulig å få noe form for skate? Skal dit i slutten av juli. Alt av tips tas i mot med stor takk!
 2. Hei! I slutten av mai skal vi på en liten tur til Lillesand for å fiske, og tenker da for første gang å prøve litt nattfiske. Er derfor litt usikker på akkurat hva jeg burde spørre om, da jeg lurer på ganske mye, men skal nå prøve. 1. Hvilke arter kan man regne med under nattfiske fra brygge? Hvilken krokstørrelse? Hva slags agn? Noe spesielt tackle, eller bare splitthagl og krok? 2. Hvilke arter kan man regne med under nattfiske fra båt? Hvilken krokstørrelse? Hva slags agn? Noe spesielt tackle, eller bare splitthagl og krok? Holder på å runde 30 arter nå, derfor jeg er spesielt interessert i å prøve litt nattfiske Håper det er noen som har noe tips! Alt tas i mot med stor takk. Hvis dere trenger noe mer spesifikk informasjon for å gi gode svar er det bare å spørre
 3. Hvilke arter er mest vanlige å få der på sommeren? Hadde vært supert å fått hjelp, så skal sende på melding når jeg vet eksakt dato! Høres ut som det blir vanskelig å komme seg vekk fra Bergen med sånne fiskemuligheter ja, men ser ikke på det som noe negativt akkurat Skal definitivt stikke innom campelen også!
 4. Må jo nesten få med seg Bontelabo når man først skal på fisketur på Vestlandet Fikk havmus da jeg fisket i Skarnsundet i sommer, og det er nok den aller kuleste fisken jeg har fått så langt, så hadde vært gøy å få det igjen! Den eneste haien jeg har fått foreløpig er hågjel, så er vel mulighet for et par arter til her også...
 5. Hei! Til sommeren planlegger jeg og en kompis å utforske vestlandet for første gang. Planen er da å kjøre til Odda, for så å følge kysten oppover helt til vi kommer til Trondheim. Planen er jo da å fiske MYE. Vi tenker da både på kystmeite, og fiske fra båt. Om vi tar med en liten båt selv, eller om vi leier forskjellige plasser har vi ikke helt bestemt enda. Uansett ønsker vi å planlegge turen godt på forhånd. Vi ønsker jo først og fremst å fiske når vi er på tur, og ikke bruke dagen på å lete etter fiskeplasser... På fiskeplassene ser vi først og fremst etter artsmangfold, da vi har fått litt sansen for artsfiske. Selv har jeg bare 25 arter foreløpig (derav 19 i saltvann), så har litt å gå på der Så noen spørsmål jeg har er: - Har du tips til fine plasser for kystmeite mellom Odda og Trondheim, og hvilke arter er det mulig å få der? - Har du tips til fine plasser for å fiske fra båt mellom Odda og Trondheim? (evt. da også et sted vi kan leie båt) - Har du andre tips eller bidrag for at fiskingen skal bli så bra som mulig? - Har du tips til plasser vi MÅ få med oss når vi er på vestlandet? Trenger da ikke å være fiskerelatert Mange spørsmål her, så håper de fleste av dere som er litt kjent på vestlandet har noe å bidra med. Jeg skjønner at de fleste ikke vil gi bort sine beste plasser, men da håper vi i det minste vi kan få de nest beste Vi skal sannsynligvis være på hver plass bare en dag eller to, så skal nok ikke få fisket dem helt tomme All hjelp taes i mot med stor takk! Bare å sende pm dersom du vil dele informasjon du ikke ønsker at alle skal se.
 6. Hei! I høstferien, uke 41, skal jeg til Levanger og jeg er veldig gira på å fiske i Trondheimsfjorden. Tenker da evt. å ta en dag eller to på fjorden i båt, men da trenger jeg selvfølgelig en båt.. Så det jeg da lurer på er om noen vet om steder å leie båt i området rundt Levanger? Jeg har bil, så ikke noe problem om jeg må kjøre litt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.