Jingvis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Jingvis

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jingvis

  Lakse Fiske

  http://www.opplevsuldal.no/
 2. Jingvis

  Opplæring i fluefiske

  PM
 3. Jingvis

  Fiskerapport Langavatnet Byrkjedal/Maudal

  Hei Hvor lang tid tar denne fotturen ca? Må vite hvor mye fri fra husholdningen jeg må be om ;-)
 4. Jingvis

  Easy Fishing Place in Great Stavanger area

  Hi If freshwater: try Skjelbreitjørna. A lot of fish and therefor fish-guarantee with the kids;-) Take the exit towards Arboreet from E39, and then head towards Sviland. The lake will then be on your left side. There is no fee if fishing from the west side of the lake (the eastside of the water is closed for the public) Parking right next to the lake, and easy access along the west side.
 5. Jingvis

  Erfaringer med Store Stokkavatnet? (Stavanger)

  Nice! Hva tok du disse på?`Sluk?
 6. Jingvis

  Erfaringer med Store Stokkavatnet? (Stavanger)

  Hottentott: Ja, i overbefolkede vann er dette motsatt av hva man bør gjøre. Men i Store Stokkavann bør uttaket ligge i topp av næringskjeden, da dette vannet sannsynligvis har en så lav populasjon at det såvidt er bærekraftig. Jeg har ved anledninger observert fisk i bekker der om høsten som (forsøkte) å gyte, og all fisk var mellom 100-600gr. Ingen store (+1kg). Og det er riktig som du sier at stor ørret i seg selv er bestandregulerende i form av kannibalisme, og man vet av undersøkelser at stor ørret kan spise ekstreme mengder yngel, dersom den har gått over på en nærmest ren fiske-diett. Derfor mener jeg at det i Store Stokkavann vil være best å høste av fisken øverst i populasjonen, for å styrke stammen som finnes der.
 7. Jingvis

  Erfaringer med Store Stokkavatnet? (Stavanger)

  Edit: jeg tror ørret-stammen der er veldig liten, og sikkert under ekstra press fra sørven, så jeg vil anbefale deg å kaste alt utpå igjen, unntatt de aller største - de kan du ta til middagsmat Men vi snakker altså ikke om en overpopulasjon her, sånn som det er i de fleste andre vann. Rekrutteringen er også liten pga dårlige gytemuligheter, men nå har det vel vært satt igang tiltak i Møllebekken mtp kultivering, så det blir spennende å se de neste 3-5 åra om dette har effekt.
 8. Jingvis

  Erfaringer med Store Stokkavatnet? (Stavanger)

  Hei Gjessing! Jeg har brukt sikkert mellom 50 og 100 fisketimer siste 3 årene i Store Stokkavann. Stort sett har jeg da stått ute på neset på Dyrsnes. Status: det er veldig, veldig langt mellom fiskene!! Men, jeg har fått fisk på 1,3kg (i 2016 mener jeg å huske), samt at jeg også mista én fisk på ca samme vekta (den ruste helt sykt ut, gikk i lufta flere ganger, og deretter ned på dypet hvor den surra fire-linen fast i ett eller aent, og røyk snøret.) Begge gangene tok fisken veldig nærme land. Jeg har også fått sørv der på 580gram på fluestang. Hehe. Styggen selv! Få det på land! Det er veldig mye sørv i SS. Mye! Står man ei stund ved land, ser man etterhvert stimene som passerer helt inne ved land.
 9. Jingvis

  Noen som kan anbefale vann med grei ørret størrelse

  Hei Har du prøvd deg i Ytra Kydlandsvatnet like etter Søylandskiosken retning sør? Der er det bra snittstørrelse men har ennå til gode å få fisk over 400gr der, men som sagt, snittstørrelsen er bra. Og også mulig med vading og bakkast (for fluefiske)