Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Treigstad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Treigstad

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Er det is på Østernvann?

  Jeg kjørte mc opp i Holmenkollen i dag, og det vannet litt forbi restauranten oppi Holmenkollen er fullstendig islagt, så da gjelder det nok andre vann i området og..
 2. Rampa på skjærhalden, 200 kr hver vei

  Er det denne? Den var utrolig grunn, og jeg var der ved høyvann! Men du har testa den?
 3. SØ i Østfold

  Var på hvaler forrige helg og helga før og prøvde ganske mange timer x 4 dager.. Ingen livstegn. Møtte noen andre som var på samme tokt, også de uten resultat.. Men har hørt at en viss sjøørretblogger har begynt å dra opp sjøørreter allerede for 3 uker siden der. Hvor mange grader bør det være i vannet før det virkelig begynner å skje noe egentlig?
 4. Er der noen campingplasser i under 4 timers avstand fra Oslo (både ferskvann og sjø) som leier ut campinghytter(el tilsvarende) og som har egen båtrampe? Og bonus dersom de har brygge til båten.. Det vil si noe ala http://www.jonasvollen.no (femunden) og Storsjøen fiskecamp. Jeg forsøker å samle opp noen muligheter for fiskeweekends, og det må jo være en rekke andre alternativer enn de to jeg har nevnt ovenfor rundt omkring i rimelig kjørelengde fra O-Town. jeg kan til nød bo i båten, og dermed kunne jo gjestehavner være et alternativ, men vil ikke parkeringsplass til bil+henger ofte være et problem i vanlige gjestehavner? Erik på forumet her har jo skrevet at han og familyn pleier å leie campinghytte i forbindelse med båtturer, kanskje du har no tips her Erik?
 5. Rampa på skjærhalden, 200 kr hver vei

  Hvor er tangen? Er det på hvaler?
 6. Lengde på stang til bombarda-fiske

  Kasta en del med bombarda med gulp-mark i helga. Men i sånn ca 30 % av kastene så surra "fortomen" seg inn i duppen på en eller annen måte. Hvordan unngå dette?
 7. Er dette gjengs pris for å slippe ut, eller ta opp en båt? Jeg skal en del til Kirkøy i sommer, noen som vet om det er noen andre ramper der?
 8. Er det is på Hvaler?

  Var der i helga, ble blanketur både lørdag og søndag. Var is en del steder og(hvertfall østsiden av Kirkøy).
 9. Ekkolodd/kartplotter til mitt bruk

  Kjøpte på Bestmarin, på deres stand på messa.
 10. Jeg skjønner ikke helt greia med disse navionics-kartene, men så har jeg nesten ikke brukt kartplotter heller. De har så mange ulike betegnelser, og prisene henger jo ikke helt på greip når det koster 1800 for det de kaller navionics+ small, hvor du bare får en bitteliten del av landet, og det koster bare noen hundrelapper mer for å få hele kongeriket og skagerrak (Navionics + 49XG). Er det forskjell på kartene utenom hvilket område de dekker?
 11. Ekkolodd/kartplotter til mitt bruk

  Da var jeg på båtmessa i går kveld og sikra meg en Lowrance Elite ti 7. Den kosta 5999,- og da fulgte den (antatt) billigste giveren med. Faktisk så er jeg bittelitt usikker på hvilken giver som fulgte med, da det star totalscan på esken men downscan noen andre steder. Måtte opp i nesten 9000 for 9-tommer, og det gadd jeg ikke. Da blir det sikkert å teste den før jeg evt bytter til en Airmar-giver.
 12. Dynovika, er det noe fisk der nå?

  Oki, takk for svar. Man vet man er desperat på å fiske når man vurderer å stå der og fiske i avløpsvannet om vinteren. Er det noe annet sted i nærheten av Lillestrøm hvor man har rimelig sjans til å døyve fiskeabstinensene nå da? (Ikke isfiske)
 13. Jeg gikk en tur forbi dynovika i sta. Er det noen arter å høste der nå?
 14. Er det is på Hvaler?

  Ser ikke ut som at det er is nå, se webcammen til hvaler gjestehavn: https://www.hvalergjestehavn.no/ Kan selvsagt være is andre steder selv om det ikke er is på havna. Om det er noe sjøørret der nå kan jeg imidlertid ikke svare på.
 15. 3 uker med båt på slep. Oslo - Finnmark. Tips?

  Ja, det så ut som et passende sted å være et par dager!