Treigstad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  41
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Treigstad

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg befinner meg på Stord i en måneds tid i forbindelse med jobb nå. Har ganske mye "fritid" på kveld/helg. Har derfor med et par kastestenger så jeg kan fiske litt i sjø og innsjø, har bil her også. Prøver å finne noen konkrete plasser å fiske i innsjø eller i sjøen her. Abbor/ørret/sjøørret. Noen som har noen konkrete tips til plasser i innsjøer? Prøvde å kjøre inn til Ådlandsvatnet i går, men fant ikke noe kurant sted å parkere for å komme meg ned til vannet.. Og noen kurante steder jeg kan parkere bilen og rusle ned til havet? (har vært og prøvd meg på moloen midt i Leirvik).
 2. Jeg vurderer å trolle i Randsfjorden i helga da jeg ser at Mjøsa er full av kvist. Hvordan er tilstanden for ørrettrolling der nå? hvor sjøsetter man skuta? og er det noe gjestehavn eller camping m/båthavn/rampe der?
 3. Treigstad

  Jakten på Harstadkveita.

  Frossenpakker med makrell funker vel? De fleste butikker selger det. Jeg har agnet med dette og det sitter veldig godt på kroken (men det gjør jo sei også). Har også hørt at makrellen er litt feit og derfor lukter mer enn sei.. Hvis dere skal fiske der flere dager så kanskje det hadde vært en ide å senke ned en pose med oppkværnet fiskeslo, i en pose med litt hull i, så lukta kan sige ut litt og litt. På et tungt lodd. Må jo selvsagt ha en måte å få opp igjen posen senere. Mener nemlig å ha lest om at noen har gjort dette med god suksess.
 4. Jeg har en elite ti med den billigste giveren: 83/200/455/800. Jeg fisker i Oslofjorden, Mjøsa og blir nok å fiske i en del andre innsjøer og. Er det noen regel for når man bør bruke hvilken KHZ? Jeg ser iallefall mye mer fisk med 83 enn med 200 - hvis det i det hele tatt er fisk jeg ser da. Men jeg har til gode å se fisk nær overflaten, der ser jeg bare "støy". Og er egentlig 455/800 brukanes til noe?
 5. Treigstad

  Båtrampe i Mjøsa akkurat nå

  Hei, takk for svar. Det endte med at jeg satt den ut på Eidsvoll, det gikk greit selv om jeg tror den er litt slak ved lav vannstand (med forbehold om at jeg kun har prøvd to andre båtramper i mitt liv). Er også "spennende" å kjøre opp Vorma der, særlig når det er mørkt :P Rampa på Tjuvholmen så bra ut, jeg lå der i havna en natt, var mange som satt ut der.
 6. Treigstad

  Båtrampe i Mjøsa akkurat nå

  Takk for svar. Jeg ringte litt rundt til ulike marinaer, han på Tjuvholmen på Hamar mente det ikke var noe problem i det hele tatt å sette ut, så får se i kveld. Tenkte først å teste den i Eidsvoll.
 7. Treigstad

  Båtrampe i Mjøsa akkurat nå

  Ingen?
 8. Treigstad

  Båtrampe i Mjøsa akkurat nå

  Mjøsa er vel svært lav nå, har jeg observert. Er det noen båtrampe i Mjøsa som er brukbar nå under dette ekstraordinære lave vannstanden?
 9. Treigstad

  To ekkolodd samtidig?

  Takk for svar, da er giveren på plass! Så får vi se i morgen om den klarer å finne fisk eller om jeg må justere hvordan jeg har festa den. Se det ja, kanskje jeg har kjøpt den du vokste opp i!
 10. Treigstad

  To ekkolodd samtidig?

  Jeg skal installere et enkelt nytt lowrance ekkolodd på båten. Dvs jeg skal installere giveren på lowrancen, hittil har jeg brukt den som kartplotter, ved siden av et litt gammeldags humminbird-ekkolodd. må innrømme det er litt behagelig med to skjermer, men humminbirden har sine klare begrensninger. humminbird-giveren er plassert på en trekloss bak på båten av forrige eier, og jeg har litt lyst å bare skru inn lowrance-giveren på samme kloss. 1: vil disse to giverne forstyrre hverandre hvis jeg bruker begge samtidig (av en eller annen grunn). 2. Vil de forstyrre hverandre hvis de IKKE brukes samtidig? Hvis det blir trøbbel: kan jeg evt skru inn lowrancegiveren på andre siden av motoren? spørsmålet er vel egentlig om jeg blir nødt å fjerne den gamle giveren eller ikke. setter stor pris på raskt svar, da jeg skal sysle med båten nå i helga. det er for øvrig en gammel gammel Hansvik 18.
 11. Treigstad

  .

  Jeg kjørte mc opp i Holmenkollen i dag, og det vannet litt forbi restauranten oppi Holmenkollen er fullstendig islagt, så da gjelder det nok andre vann i området og..
 12. Treigstad

  Rampa på skjærhalden, 200 kr hver vei

  Er det denne? Den var utrolig grunn, og jeg var der ved høyvann! Men du har testa den?
 13. Treigstad

  SØ i Østfold

  Var på hvaler forrige helg og helga før og prøvde ganske mange timer x 4 dager.. Ingen livstegn. Møtte noen andre som var på samme tokt, også de uten resultat.. Men har hørt at en viss sjøørretblogger har begynt å dra opp sjøørreter allerede for 3 uker siden der. Hvor mange grader bør det være i vannet før det virkelig begynner å skje noe egentlig?
 14. Er der noen campingplasser i under 4 timers avstand fra Oslo (både ferskvann og sjø) som leier ut campinghytter(el tilsvarende) og som har egen båtrampe? Og bonus dersom de har brygge til båten.. Det vil si noe ala http://www.jonasvollen.no (femunden) og Storsjøen fiskecamp. Jeg forsøker å samle opp noen muligheter for fiskeweekends, og det må jo være en rekke andre alternativer enn de to jeg har nevnt ovenfor rundt omkring i rimelig kjørelengde fra O-Town. jeg kan til nød bo i båten, og dermed kunne jo gjestehavner være et alternativ, men vil ikke parkeringsplass til bil+henger ofte være et problem i vanlige gjestehavner? Erik på forumet her har jo skrevet at han og familyn pleier å leie campinghytte i forbindelse med båtturer, kanskje du har no tips her Erik?
 15. Treigstad

  Rampa på skjærhalden, 200 kr hver vei

  Hvor er tangen? Er det på hvaler?