Treigstad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Treigstad

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Live undervanns kamera til Trolling

  Fikk du noe live undervannskamera? Og funker det?
 2. Hammerfest som base for kveitefiske på sørøya?

  Jeg ble egentlig bare mer gira på Sørøya av det du skriver, jeg tar gjerne en(eller to) 80-kilos kveiter, selv på 250 meter. Jeg har nettopp kommet hjem fra en isfisketur hvor jeg måtte vasse langt i 50 cm nysnø og 20 cm overvann for å *kanskje* få en abbor på 300 gram - hvilket jeg ikke fikk. Fiskeabstinensene er på topp. Men uansett da, vi kjører opp med båt på slep og har god tid, og det blir innom mange steder langs kysten hele veien både opp og ned, har fått en del tips om andre gode kveitesteder oppover kysten.
 3. Hammerfest som base for kveitefiske på sørøya?

  Oki, var det jeg tenkte og, takk for tilbakemelding! Da blir det nok til at vi bor på Hammerfest.
 4. Hammerfest som base for kveitefiske på sørøya?

  Ja det er jo egentlig et godt poeng.. kanskje litt tilfeldig at akkurat Sørøya er blitt kjent som drømmen for kveitefiskere, det er jo sikkert hele området rundt som er bra. Med mindre det er noen veldig spesielle steder akkurat utenfor sørøya som er optimale for kveite da.
 5. Hei, Jeg skal nordover med båt i sommer (bil med båt på slep). Pleier å dra til Helgeland hver sommer for havfiske. Men etter alle skriveriene så blir det en tur helt opp til Sørøya i sommer. Totalt 3 uker eller så. Innom Lofoten og litt andre steder på vei opp eller ned og, men hvertfall 4-5 dager med havfiske på sørøya. Men det er ganske dårlig med (rimelige) overnattingsalternativer på selve Sørøya. Så mitt spørsmål er således: er det noe jeg ikke har tenkt når jeg tenker at man kan bruke Hammerfest som base for kveitefiske på Sørøya? Kommer jo til nordøstenden av sørøya i løpet av en liten time i 15 knop. Ser imidlertid at mange havfiskecamper ligger på vestsiden av øya, som blir ganske langt unna Hammerfest med båt. Men er det kanskje tilfeldig at de ligger der? Hvor er kveiteplassene - sånn grovt angitt? Og for det tilfelle at jeg får tak i noe overkommelig typriset sted på sørøya; er det greit med gjestehavn og båtrampe rundt om på øya? (Hvertfall båtrampe). Takk på forhånd og god jul!