Gå til innhold
Fiskersiden

eneR<--

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av eneR<--

  1. Den 16.5.2019 at 23.18, Cynergy skrev:

    Jeg preker gjerne jeg altså =) 

    Produserer sikkert mer fisk i lengden det. 

     

     

    20190408_153113.jpg

    I dag var jeg ute med sønnen til en kollega. Han er veldig hypp på å fiske, men faren er ikke.. Nok om det.. Jeg hadde på forhånd valgt ut noen vestvendte viker, gjerne i nærhet av strømmende vann (les bekker), og vannlinjer er vår beste venn! Vi fikk ingen kjemper i dag, størst rundt 2 kg, men jr fikk 20+ takes på topwater frog, 3 fikk han følt på stanga, de slapp selvfølgelig ved båtkanten, men nå er han enda mer gira. Grunnen til at jeg skriver dette her, er fordi om du blanker og ikke bryr deg om størrelse, prøv topwater i viker som forklart over! Det finnes alltid fisk grunt, spørs hvor grunt du tør å gå inn, og det kommer ann på hvor kresen du er på størrelse! Skitt fiske!

    Nb; Jeg landa flere:

    20190518_124557.jpg

    • Like 1
  2. 2 timer siden, Cynergy skrev:

    Ja, og riktig gange på wobbleren det er fort erfaringsbasert. 

    Greit nok å teste ved båtkanten, men det blir litt gresk for min del =') hehe 

    For de forskjellige wobblere har vel å ulik gange? Noe som forutsetter at man har sett dem i korrekt gange minst en gang.

     

    Jeg får ta en tur på xxl å kjøpe et par line thru baits. Hvordan vil de ledda wobblerene være, like avhengig av høyere fart de å?

    Om du bor i Østfold anbefaler jeg heller å ta turen til MM fiske i Sarpsborg. Der har de godt utvalg av gjedde baits, og de som jobber der har god kunnskap, alltid tips på lager ;-)

  3. 15 minutter siden, Cynergy skrev:

    Jeg vil bare skyte inn her at jeg fikk første gjedda bare minutter etter wobblere traff vannet. Var da i grunt området, rett sør for dillingøy slippen. Ellers har jeg fisket kanter rundt i vanemfjorden uten resultat. 

     

    Hyggelig å høre noen får noe større =)

    Kult!

    Kunne kanskje lagt til at å fiske i Vanemfjorden etter Gjedde er det lenge siden jeg har gjort. Utfiskinga påvirket det området enormt, så ville vel heller tatt frem jiggen etter Gjørs i det området :)

  4. Jeg har fisket en hel del gjedde i Vansjø så langt i år, med stor suksess. Flere over 7+ og er allerede over 11+ merket.

    Min erfaring er at de fleste gjedder er ferdig utlekt, og de allerede har gått dypere. Fisk i kanter :-)

    • Like 1
    • Thanks 1
  5. www.ifiske.se

    Her finner du info om fiskevann etc. Finner du ikke noe informasjon i nærheten av dit du skal, bruk google maps eller lignende å finn deg et vann eller to som er interesant. Ut i fra det kan du få begrenset nettsøket til de vannene det gjelder.

     

  6. Hei,

    Jeg slenger meg på her siden det er siste tråd ang ekkolodd.

    Jeg har gått til innkjøp av Raymarine dragondfly 5 pro til min fiskeskute (13 fot jolle). Gikk stolt hele veien hjem fra butikken å tenkte at nå skal jeg montere ekkolodd :-D Til min fortvilelse, etter noen søk i internettet, ser jeg at det kan oppstå noen utfordringer om man ikke gjør dette riktig!

    Så.. Frågan er som følger:

    Hvor burde jeg feste giveren for å få minst støy? Ønsker å få mest mulig ut av den, både under dorging og i plan.  

    Har lite lyst til å kjøre i gang med synkesettet og borre flere hull enn nødvendig. Det er kanskje ikke så lett å se ut i fra noe bildene, men en pinpoint om hvor den burde festes hjelper meg meget! Forøvring bør den være på styrbord side, da propellretning tilsier så. 

    Er jeg helt ute å sykler om jeg fester den slik som vist på bildene? 

    20180618_122424.jpg

    af.jpg

    fad.jpg

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.