Тетяна Луцик

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Тетяна Луцик

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mange visninger, ingen kommentarer. Er det ingen som har vart i det aktuelle området? Skal nok kjøre ditt i morgen og bare se meg rundt for å finne parkering og en praktisk tilgang til vann.
 2. Hei! Jeg vil prøve nye fiskeplasser. Tenker å reise til Svelvik/Berger/Krok området og fiske fra land. Helst der det er litt dypere. Jeg er ikke kjent i området og trenger informasjon om parkeringsplass og fiskeplass (berg? brygge?). På forhånd takk for svar.
 3. Jeg har vart i Holmestrand ca. 10 ganger denne sommeren. Det er så mye makrell i år at asiatiske fiskere samler dem i 3-4 kiwiposer på en dag. Har selv vart lykkelig med 17 stk på en morgen. Kom på brygga kl. 5:15 og reiste hjem kl. 7:40 til frokost.
 4. Har du vart i Sandebukta nå i helgen? Var det is der? Andre fiskere?
 5. Hei! Bor i Drammen. Hele område ved Gilhus er islagt. Kjenner ikke til hvor tjukk isen er. Noen som har vart på isfiske i Drammen i det siste?
 6. Hei! Jeg har ingen erfaring med isfiske på sjøen. Kan dere lege ut bilder av hvilke utstyr dere bruker til de forskjellige artene? Hvor dypt er det i Sandebukta? Hvor stor snelle skal man ha?