Diesel87

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Diesel87

 1. Kan noen hjelpe meg. Hvordan er fisket rundt hitra nå? Jeg,fruen,2 barn og hund lurer på å ta en tur til hitra på fiskeferie første uka i august. Lurer på om noen kan anbefale fine campingplasser for en familie. Lurer også på båtleie (over 17 fot) til folkelig pris, hvis ikke drar jeg med båt selv. Da lurer jeg på båt ramper? Hvis noen har noen "bankers" tips eller kan ta oss med på fiske noen timer og kan love(så godt det lar seg gjøre) at barna får fisk over 10 kg så betaler jeg 1000 kr pluss bensin og andre utgifter. Andre steder sør for mo i rana vurdes også .
 2. Var med på å bytte avløpsrør og div langs Akerselva for 5-6 år siden. Husker kommune og byggherre var veldig nøye på riktig type stein og div pga gytingen til laksen, det er veldig bra. Husker jeg og en tidligere arbeidskolega hadde med fiskestang vi fisket kun med krogk og mark. Fikk mye fisk men kun små ørreter og gjedder men det var utrolig morro.
 3. Masse is og mye folk fikk ikke vært utpå selv. Så til og med 2 stk i mulvika.
 4. Diesel87

  Påskefiske

  Hei hei. Nå nærmer påsken seg med stormskritt og jeg er som vanlig sent ute med å planlegge ferien. Har pleid å være i Saltstraumen i påsken, men tenkte vi ikke skulle dra dit i år siden vi skal dit i sommerferien. Så har noen noen gode forslag til hvor vi kan dra med håp om stor fisk? Har tenkt på Vestlandet. Må være lite is og snø siden jeg har med båt, så båtrampe, hytte leie og storfisk er det jeg ser etter. Håper noen har ett godt råd så guttungen kan få stor fisk.
 5. Hei. Lurte på om noen får noe på isen i sandebukta om dagen. Jeg skal utpå en av de nærmeste dagene. Blir det tatt noe sei Nå?