Gå til innhold
Fiskersiden

Tikka 512

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tikka 512

  1. Ikke ennå. I hvertfall ikke i Sør-Norge. Vanntemperaturen holder seg bedre utover høsten enn lufttemperaturen. "Vanlig" slukfiske etter ørret fungerer langt ut i oktober, men ørret er noen steder fredet i gyteperioden. Kom deg ut på tur:) Det seneste jeg har fanget fisk i ferskvann er 21. desember. Det var bekkerøye som ble fanget på Berkley Power Egg på gytebekken. De siste ørretene fikk jeg noen uker tidligere på samme sted og med samme agn. Grunnen til at jeg måtte bruke Power Egg var at jeg ikke greide/gadd å hakke/grave meg gjennom frossen jord for å finne mark.
  2. @sjøsprøyt Hva slags fisk er det du vil ha i fryseboksen din? Fisker du fra land eller båt? Selv har jeg mest erfaring med forskjellige takkler som gir tom slukboks.
  3. Du har sikkert sett dette selv, men men. https://www.fiskekort.dk/fiskespots/84/uggerby-aa Jeg har ikke fisket der. Lykke til.
  4. Viss du er i tvil: Kjøp diamanter.
  5. Så bra at det er skilta. Jeg har aldri fiska i Oslofjorden. De eneste skiltene jeg har sett her på Sør-Vestlandet er "Grense Elv Sjø"-skiltene som er utenfor munnungene til lakseelvene. De skiltene opplyser (som kjent) ikke om at det er forbudt å fiske i elveosen. Det må fiskerne forstå selv.
  6. Kanskje du får svar viss du skriver på bokmål eller nynorsk (eller engelsk).
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.