Jump to content
Fiskersiden

Parat

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Parat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Snadder ja! Fisker inne ved trondheim jeg. Får de på litt forskjellige dyp. Men det er ikke så avansert annet enn at det er litt tungt å hanskes med når man kommer dypt med lange lenker. Skikkelig haler er et must. det er bare å prøve seg frem. Tror bunnforhold er viktigere enn dybden i seg selv. Et skikkelig ekkolodd er til god hjelp, hvis man kan bruke det. Har ikke truffet noen sweet spots enda så jeg ligger vel rett i underkant av 1 kreps per teine i snitt.... blir da noen kg til slutt men ikke noe å omsette nei..
  2. Hei.. Jeg fikk ikke mer enn en krøkt hvitting idag. Er det hovedsakelig agnfiske som funker? Har liten erfaring med det. Har kun et juksahjul foreløpig, og har pilket etter torsk, sei, lyr osv tidligere. Og til storsei funker vel sort/grønn/rød makk. Men det er jo så mye mer spennende fiskearter her. foruten fisk til agn, så er jeg jo interessert i å få tak i litt god matfisk. Brosme, steinbit, kveite osv er jo meget godt. har mustad j kroker 5/0, og størrelse 8/0. Samt noen 13/0 og 16/0 kveitekroker, sirkel. Til hyse og annen bunnfisk på relativt grunt vann kanskje 5/8 krokene? Og til brosmer og kveiter osv kanskje store sirkelkroker? Kjøpte et sortement med havfiskeutstyr brukt. Er en del blekkspruter og diverse rosa og selvlysende slanger man kan tre på krokene.. hva funker? Er det lodd i enden, så opp til en fortom på en meter med krok med div farger og agn som kan funke? Kunne tenkt meg en havfiskestang etterhvert, men man kan jo begynne å hekte det på hjulet. :-) hilsen ivrig helårsfisker
  3. Lite aktivitet på forumet, eller er det ingen som fisker her? Får jeg hele fjorden for meg selv altså, da må det jo være litt å få..
  4. Hei. Har en sjark jeg vurderer å kjøre sørover til trondheim. Er det noen som driver litt større skala her inne? Klarer man å fiske opp fritidskvota feks? Lange/brosme, finnes det inne i fjorden? Har jo noen liner og kveitvader liggende. Kreps finnes vel, men hva med krabbe? Det er jo enkelt å drive med.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.