Parat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Parat

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei.. Jeg fikk ikke mer enn en krøkt hvitting idag. Er det hovedsakelig agnfiske som funker? Har liten erfaring med det. Har kun et juksahjul foreløpig, og har pilket etter torsk, sei, lyr osv tidligere. Og til storsei funker vel sort/grønn/rød makk. Men det er jo så mye mer spennende fiskearter her. foruten fisk til agn, så er jeg jo interessert i å få tak i litt god matfisk. Brosme, steinbit, kveite osv er jo meget godt. har mustad j kroker 5/0, og størrelse 8/0. Samt noen 13/0 og 16/0 kveitekroker, sirkel. Til hyse og annen bunnfisk på relativt grunt vann kanskje 5/8 krokene? Og til brosmer og kveiter osv kanskje store sirkelkroker? Kjøpte et sortement med havfiskeutstyr brukt. Er en del blekkspruter og diverse rosa og selvlysende slanger man kan tre på krokene.. hva funker? Er det lodd i enden, så opp til en fortom på en meter med krok med div farger og agn som kan funke? Kunne tenkt meg en havfiskestang etterhvert, men man kan jo begynne å hekte det på hjulet. :-) hilsen ivrig helårsfisker
 2. Parat

  Fiske nært trondheim

  Lite aktivitet på forumet, eller er det ingen som fisker her? Får jeg hele fjorden for meg selv altså, da må det jo være litt å få..
 3. Parat

  Fiske nært trondheim

  Hei. Har en sjark jeg vurderer å kjøre sørover til trondheim. Er det noen som driver litt større skala her inne? Klarer man å fiske opp fritidskvota feks? Lange/brosme, finnes det inne i fjorden? Har jo noen liner og kveitvader liggende. Kreps finnes vel, men hva med krabbe? Det er jo enkelt å drive med.