thostr

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thostr last won the day on July 28 2018

thostr had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About thostr

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XXL i Tromsø tok kontakt for å ordne opp i saken, etter at jeg skrev til XXL sentralt. Var innom i dag og fikk en helt annen og positiv kundeopplevelse. Det er nok sjeldent at disse snørene ryker på denne måten, men ikke unikt - og jeg fikk en beklagelse, nytt snøre, samt at stang og snelle ble undersøkt for mulige snag-points (ingenting ble funnet). Fikk også erstattet sluken jeg mistet dvs. gjorde en oppgradering til Berkley Powerbait Halibut. Hyggelig og respektfullt denne gangen, og masse gode tips til både bruk av utstyret og deling av lokalkunnskap. Så da har vi konklusjon - Fireline som ryker uten å ha vært utsatt for overbelastninger er reklamasjonsverdig. Takk for alle innspill i tråden, og til XXL i Tromsø som fikset opp på en fin måte til slutt.
 2. Fortsatt ikke noe avklaring fra XXL. Fikk imidlertid svar fra produsenten Berkley, og de var villige til å ta reklamasjon på snøret. De har en litt merkelig avgift på 10 dollar for å behandle en reklamasjon, det er jo mer enn for ny "kinabraid", så det kommer ikke til å skje. 100% fornøyd-garantien til XXL ser jo utrolig bra ut på papiret, men har ikke akkurat levert i mitt tilfelle. XXL ville ikke svare på om jeg kunne levere tilbake stang og snelle, før det lokale varehuset hadde tatt stilling til snøre-saken igjen.
 3. For ordens skyld så har jeg også skrevet til Berkley sin kundeservice og bedt om deres vurdering.
 4. Jeg har skrevet til XXL for å få en ny vurdering av håndteringen. Blir spennende å se hva de mener. Skal også vurdere å få levert tilbake det jeg har kjøpt om det er mulig (var jo sluk og line i pakken som nå er tapt), og så kjøpe utstyr en annen plass. Takk for tips om 'kinabraid', skal absolutt gi det et forsøk.
 5. Ja, jeg kan skjønne det. Samtidig så skjønner jeg ikke hva jeg skal ha gjort som kunne ha forårsaket dette. Har sjekket stangen og finner ingen skarpe kanter som kan forklare hendelsen heller. Har hørt om at folk har fått linen skrapet mot stein/ur ved fisking langs vegger, men det var ikke slikt her.
 6. Ja, stangen er jo helt ny så jeg skal sporenstreks ta meg en tur i båten og sjekke om det kan være skarpe kanter her. Jeg ble så kontant avvist hos XXL i Tromsø som jeg vel knapt noen gang har opplevd tidligere. Virket som om det var en helt entydig policy å avvise reklamasjon på liner. Er dette normal praksis?
 7. Kjøpte for et par dager siden et havfiskesett med Penn Warfare, Fireline 0.39, 6 fots Abu-stang osv fra XXL. Hadde første turen i går med utstyret, og i løpet av første time med fisking så opplevde jeg at Fireline-sena røk - og det mens sluken var på vei ut! Hadde kanskje 30-40 meter line ute, og den ser ut til å ha røket mens den var på stanga. Hadde kun hatt på et par små torsker og ikke vært fast i bunn eller noe da dette skjedde. Fisket ut fra båtripen og sena hadde ingen kontakt med ripa e.l.. Hadde 2-3 meter 0.60 monofilament fortom, vanlig svivel med snap, 200 grams sluk. Var hos XXL i dag for å reklamere, men der var det _ingen_ forståelse, de mente jeg måtte ha forårsaket at sena røk og de hadde aldri opplevd reklamasjoner på disse. Jeg kan ikke helt se hva jeg kan ha gjort som har forårsaket dette, og tror heller det må være noe galt med utstyret. Noen som har tips?