JonasA

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About JonasA

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

320 profile views
 1. Har dere noen erfaringer med begge? og hvilken av dem foretrekker dere?
 2. Har tenkt til å prøve å fiske ørret i en liten elv på hadeland til helgen med maggot og flue, men det er litt kjedelig hvis fisken ikke er der. Har noen noe kunnskap om dette?
 3. Har aldri prøvd å isfiske røye før, men har hørt at det finnes mye og enkelte store røyepurker på mylla... skal selv prøve mylla i jula her er noe informasjon om vanna rundt lunner: http://www.lunner-almenning.no/friluftsliv/fiske/fiskevann
 4. JonasA

  Trygg is

  Hvor tykk is må det være for at det skal være BOMBESIKKERT å gå ut å pilke på isen?(stålis)
 5. Er det mulig å fange røye med sluk på denne tiden? eller er det bortkastet tid?
 6. Har fått lyst til å fiske ørret i det siste, og det skal være mildt i flere uker fremover. Kan man få ørret nå på denne tiden etter fisken har gytt? i så fall hvilke redskaper skal jeg bruke?
 7. Hei Er nå på et skogsvann å fisker. Det er steeeeerk vind og har ikke fått noe napp. Noen som har no tips til slikt drittvær? det er 14g i vannet
 8. what type of fish are you fishing for? Mackerel: Use shiny lures in the surface area Cod: Use fish/like lures and reel in slowly and do movements with the rod tip. (make sure you let the lure sink to the bottom of the water. Here’s where the cod is. eapecially in now when its such a hot temperature in the water.
 9. Hei, har akkurat fått interesse for nattfiske og blitt anbefalt å prøve “harving” eller harve. har noen noe tips om hvor mange mark, og spesielt Hvor på et skogsvann jeg skal prøve meg. er det best ved odder eller trær eller har det ikke noe å si? Trenger generelt tips om alt som har noe med harving og gjøre. Skal fiske på et stort avlangt skogsvann i hadeland. Vannet heter Svea takk for alle svar
 10. I dag var jeg å fisket i et lite skogsvann på hadeland. forventet ikke noe stort pga temperaturen i vannet som er rundt 20 grader. Dro ut og fikk noen abbor på første kastene. plutselig vaket det en stor ørret på kilo-halvannen rett ved siden av båten. kastet ut med en liten 4g rød spinner og fikk hugg av den store ørreten. fisken gjorde et høyt luftsprang og falt av kroken. et par kast senere fikk jeg hugg av en mindre ørret på samme sted, denne falt også av. Resten av dagen ble det ikke noe annet en små abbor. Vet noen hvorfor fisken bet på når det var så varmt i vannet? kunne det bare ha vært teritoriel ørret som forsvarte seg? og noen tips for å få en slik ørreet på i varmt vann? dette vannet er veldig grunnt og er veldig lite.
 11. jeg sliter skikkelig med å få ørreten på kroken pga varmen. Har prøvd alt fra spinner langs bunn til aktivt wobbler fiske fra båt. Har noen noe tips til ørretfiske når vannet er 20-25 Grader? vannstanden er 30cm lavere en normalt. Dette er i mylla området.