Gå til innhold
Fiskersiden

ShoreSlowJigging

Medlemmer
  • Innholdsteller

    86
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    9

Innlegg skrevet av ShoreSlowJigging

  1. Litt nyskjerrig på denne elven.. Ikke ute etter noen rekordfisk, men noenstans att kaste litt flue. Og denne er bare noen time fra Oslo :)

    Men fisker folk mest storørret på høsten? ikk enoe "vanligt" ørretfiske med flue under sommeren?

  2. Bruker Volantis för mitt sjöörretfiske med 1-hånds när min aksel klarer det, har den i flyt Og intermediate. Veldigt förnöjd med di.:)

    Bruker 9 fots taperte flour 1X fortom. Med noet stykke flour tippet lengst fram.

    Har ikke sett noen forskjell mellom nylon eller flour hva gjeller fanget fisk, men flour klarer litt med kontakt med Stein og annet föler jeg :)

  3. 15 timer siden, TT skrev:

    Troutspey har jeg aldri testet. Og i og med at jeg stadig blir observer med overhåndskast med to-hands i klasse 8/9, tror jeg at jeg holder meg til enhånds til ørret i noen år til … 

    Men i avdelingen for morsomme ørretstenger, så kjøpte jeg for en god stund siden en glassfiberstang på ca 7,4 fot i klasse 3-4. Den har blitt liggende uprøvd, og det er jo synd og skam! 

    Har en Scott glasstang i #3… Den er utroligt utfodrande og kaste :) Tvinger meg til att rooooe meg ned og kaste onkli… Vilket för meg med mest raske stenger fra för, kan vaere utfodrande… Men utroligt fin fiskestang när man finner roen :D

    • Like 1
  4. Før min del er det att jeg har en trasig rotatorcuff i akseln. Jeg kan ikke kaste overhandskast noen lengre tid (Speciellt lange med mye drift).

    Men med en 2 hands troutspeystang kan jeg uten problemer kaste hele dagen då jeg bare jobber «in the box» med henderne.

    Så har en 11» #3 som jeg kan stå og Spey eller snap c kaste hele dagen.

    Fisker nymfer og softhackles mestadels. Men også etter sjøørret i sjøen, eneste måten jeg kan gjøre det på nå med den akseln. Fungerer fint det :)

    Ellers ær det som du sier, samme sett og fiske på, bare annet utstyr. :)
     

    Og ja, det blir lett før mye bakoverkast med enhands :P Har skjønt det nå nær jeg fisker mer Troutspey..

  5. Hei! Har en veldigt fiskeintressert venn som etter en båtolycke nå sitter i rullestol. Jeg pröver og finne bra sted  att fiske fra. Har vaert vid Sjöhavna kro, havna  nedenför festningen. Men noen som hvet noen annen sted man kan rulle ner en rullestol og ha sjanse  på fisk? Fra Oslo by till si i höjde med Dröbakk?

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.