Trønderauren

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Trønderauren

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Trønderauren

  Vinterfiske fra land i Vest- Agder

  Det meste kan funke på sjøørreten for å være ærlig men som nevnt ovenfor er møresild og toby kjente sjøøsluker som funker. Fått mye på ulike møresild selv i år, men i det siste har jeg fått veldig sansen for Abu sin lil-zigge (14g). Blå/hvit og grønn/sort har invitert mye sjøø til hogg den siste tiden.
 2. Trønderauren

  Fiskeplasser med teltmuligheter

  Bor selv i vågsbygd og hva gjelder ferskvann går jeg selv til grimsvann og storevann innimellom. Merker at fisket i storevann er lettere på "bortsiden" sett i forhold til grimsvann (jeg kommer alltid gående den veien så blir pen gåtur når jeg må rundt halve storevann bare for å komme frem. Mulig du eller andre har en annen opplevelse men hatt lite hell på siden nærmest grimsvann.
 3. Trønderauren

  Nyinnflyttet i Kristiansand på jakt etter ørretvann

  Ser de skal sette ut i bråvann igjen. Hatt 2 turer der med fluestanga i år uten særlig hell men var et par rimelig store vak mens jeg var der. Men siden de setter ut er det vel liten stamme igjen der også.
 4. Trønderauren

  Vinterfiske fra land i Vest- Agder

  Vil gi deg et tips. Ta turen rundt kjosbukta til den firkanta holmen ved kornholmen man ser fra storeneset. Fisk den bukta inne ved båtrampa når man først kommer ut der og fra firkantholmen i nord retning (i retning kjosbukta/kjosbekken). Der er det mye sjøø å se for tiden (og et par store vakende laks på kvelden for ca 1 uke siden). Problemet er at det er mye sjøø som kommer inn der (og storenes også) fra nå av som sikkert skal opp Kjosbekken for å gyte etterhvert.
 5. Trønderauren

  Nyinnflyttet i Kristiansand på jakt etter ørretvann

  Grunnevann oppe i bymarka i kr.sand har en veldig liten stamme igjen med fisk men fin størrelse på de som er (mulig de har satt ut ny fisk der i år faktisk). Fint å telte der også. Ellers kan jeg anbefale krokevann som er på andre siden av setesdalsveien kontra grunnevann på vei ut fra kr.sand sentrum. Mye fin fisk å få der også. Er en del andre vann også (grimsvann i Vågsbygd har fisk som kan væreopp til kiloen men mest 2-5 hekto der) men Stein Grønberg kan gi tips om du stikker innom butikken hans i sentrum som nevnt ovenfor.
 6. Trønderauren

  Fiskeplasser med teltmuligheter

  Om det er storevann i Vågsbygdskauen er det fin fisk der. Fått mye smått der i år men en og annen på grei størrelse (største på 820g). Er nok større fisk der og. Hva gjelder teltplasser rundt storevann må en belage seg på å slå opp teltet i lyngen mellom trær. Veldig grodd igjen. Kanskje ta en gåtur rundt storevannet og speide litt med stanga en dag?
 7. Trønderauren

  Vinterfiske fra land i Vest- Agder

  Det beror helt på hva du er ute etter vil jeg si. Fisker litt fra land selv om vinteren men primært på utkikk etter sjøørreten når jeg tar turen. Både valg av sluker og plasser avhenger vel av hva du er på utkikk etter.