Gå til innhold
Fiskersiden

Martin Fisher

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Innlegg skrevet av Martin Fisher

  1. Er det noen som er kjent i Glengshølen i Sarpsborg? Er en båtrampe innerst i hølen hvor en kan sette ut båt. Er vel greit når en kommer ut i hovedløpet i Glomma. Men hvordan er det å ferdes i Glengshølen og ut i Glomma. Ser for meg at det er veldig grunt inni der. Anyone?

  2. Har kjøpt inn noen agnskaller av ulik dim som jeg tenkte å bruke på dypriggen utover. Fsiker både i fersk og saltvann. Hva for noe bait er det som brukes her, sikkert ulikt hva en fisker etter selvfølgelig. Men er ny på dette området og tar gjerne imot noen små tips. Kjøpes det agn eller bruker man evnt det man fisker opp og fryser ned for senere bruk? Har lyst til å prøve dette da jeg innbiller meg at det må gi et godt fiske. Har tatt opp fiskehobbyen igjen etter å ha ligget brakk i mange år så er litt rusten.

    Vil ikke baite rives i filler når en troller? Må muligens kjøre i lav hastighet. Tar gjerne imot tips om bra agnskaller som kan brukes litt allround, og hvor baite sitter greit. Syntes ikke det er veldig mye tilsalgs av dette på nettet, mulig jeg som har leita litt dårlig men...

     

    Fisher 

  3. Jeg skal gå til innkjøp av hummer/krabbeteiner, skotteiner.  Har aldri drevet dette fiske før, men har lest meg opp litt. Ser det selges både sorte og oransje teiner. Noe vesentlig forskjell på disse, noe som har erfaring ?

     

    Fisher 

     

  4. Oki da holder det vel med 5.5 kg. Har prøvd med to, det bremser loddet for mye i perioder, litt avhengig av vær. Mister da oversikten på ekkoloddet. 

    Fryktet bare at 5.5 ble litt svakt, vil nødig miste loddet... kostbart med nytt.... rart ikke det finnes snubbere tilpasset høyere vektklasser... uansett takk for svar...

  5. Hei.

    Jeg er på utkikk etter snubbere som tåler vekta av dyploddet mitt på 7.5 kg. Jeg finner ingen som går over 5.5 kg og frykter dette er for lite. Mulig jeg har oversett noe i mine søk, men noen som er kjent med dette ?

    Fisher 

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.