Jump to content
Fiskersiden

Liksom-Trønder

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Liksom-Trønder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Oj, her har jeg tydelig gjort en alt for dårlig innsats med å sette meg inn i regelverket. Jeg var helt klar over minstemålene (som den ene jeg tok med hjem var godt innenfor), men var ikke klar over forbudet mot ørret. Heldigvis slapp vi ut alle vi fanget da alle unntatt den ene her var små, 200-300 gram. Jeg leste følgende på tofa.no (linken jehembre sendte): Hva menes med dette? Jeg har stått på land, fisket med en enkel stang og vanlig sluk på 30 gram. Har prøvd å holde sluken omtrent midt mellom bunn og overflate. Er det noe jeg kan gjøre for å redusere sjansen for å få ørret?
  2. Mange takk! Da føler jeg meg litt sikrere i min sak. Har egentlig mest erfaring fra ferskvann, men jeg er for utålmodig til å vente på at isen går så da ble det sjøfiske. All ørreten vi dro opp i går var langt lysere og mer sølvfarget enn ørreten jeg pleier få få i ferskvann, noe som førte til at jeg ikke våget å være for påståelig. Men det er vel kanskje gytetid? Denne smakte forøvrig helt nydelig bakt i folie med tzatziki ved siden av!
  3. Hei, Jeg satt og fisket en kveld i helga rett ved Korsvika i Trondheim. Dro opp en hel del småfisk, men også denne godbiten på 1,2 kg (se vedlegg). Jeg var sikker på at dette var en ørret, helt til noen jeg møtte på mente dette var en laks - Så hva mener dere her? Jeg er ingen ekspert på kjennetegnene, så nå ble jeg usikker. Mange takk.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.