Jump to content
Fiskersiden

Aleksander Andreassen

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aleksander Andreassen

 1. Tok en del små karer ved kaien nedenfor Framo her på Flatøy i fjor
 2. Nå har jeg drevet med kystmeite i ca 6 måneder og har fått mye spennende på kroken. Men nå som vinteren er på vei så lurer jeg på hva jeg går i møte. Er det større sjanse for stor fisk f.eks? Vil noen arter forsvinne? Eller blir det ingen merkbare endringer i det hele tatt?
 3. Fikk denne karen rett utenfor ei brygge og klarer ikke helt bestemme meg for hva det er. Slapp den fint tilbake der den hører hjemme.
 4. Heisann! Jeg bor for tiden på Flatøy utenfor Bergen og har i det siste fisket mye med glidetakkel med god suksess(ish). Jeg bruker for det meste 150g gripesøkke, men 90% av gangene virker det som om hele sulamitten sakte men sikkert driver tilbake til meg. Det er umulig å holde noen form for "stram" line og når jeg så bestemmer meg for å sveive inn så kunne en nesten tro jeg fisket fem meter forran meg. Å fiske med pulley rig er 100% håpløst pga dette. Er det dodraugen, strøm eller for lette Søkker som er problemet?
 5. Takk takk:) Er Jkrok å foretrekke forran sirkel på pulley?
 6. Heisann! De siste par månedene har jeg styrt litt på med bunnmeite med en gammel fiskestang og gamle sluker som søkke. Jeg har brukt et paternoster tackel med et oppheng, og dette har vist seg å være knall når det kommer berggylt. Men etter ca 9000 berggylt og en paddetorsk så har jeg begynt kjenne på lysten etter litt større ting. Har begynt å mekke mine egne rigger. Glidende og Pulley er noe jeg ikke har fått prøvd enda og det finnes tonnevis av filmer på nettet om hvordan en lager disse MEN hvordan fisker en med de? Skal det være stram line når en fisker Pulley, skal det være helt slakk line når en fisker glidende? Osv. Forklar gjerne i detalj! Andre tips og tips er også velkommen! Har surf stang btw
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.