Lakselars

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Lakselars

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har mistet mye laks I år på braid.Jeg gir ikke tilslag med braid da jeg mener jeg leste engag, at man drar da kroken ut av munnen på laksen. Jeg har fått tips om å ha en halvmeter med fluorkarbon fremst og har også fått tips om å ta av braid og bare bruke mono. Gjør dere tilsalg med Braid? Har dere kraftig eller let brems? Gjør dere tilslag med Mono? (regner med ja) Har dere kraftig eller let brems? Har det noe å si om man har en halvmeter med florkarbon på braid? Jeg synes det er kjedelig å fiske med mono, siden du kjenner så dårlig nappene til fisken, men samtidig har jeg ikke lyst å miste fisk mer. Hva fisker DU med og hvorfor?
 2. Jeg kom I prat med en selger fra USA som fortalte at krokene han selger mest av til laks er WMC kroker som heter 9626. Kroken jeg har er 22mm bred og 24mm lengde. Størrelsene han selger mest av var: "We stock the VMC Oshaughnessy-style model 9626 in sizes 5/0, 4/0, 3/0, 2/0, 1/0, 1, 2, 4, 6, 8. Here is a 9626 size chart for your convenience: (Size 8 = approx 11mm wide, approx 16mm long), (Size 6 = approx 14mm wide, approx 19mm long), (Size 4 = approx 16mm wide, approx 22mm long)," Men jeg synes dem virker veldig små for sluker I størrelse 32 gram og 42 gram? Jeg ville valgt (Size 1 = approx 20mm wide, approx 28mm long), (Size 1/0 = approx 23mm wide, approx 30mm long), Noen som er enig eller uenig med meg og hvorfor?
 3. Okei, da skal jeg forsøke å få tak i mustad kroken du anbefaler skal gi rapport når jeg har fått testet dem.
 4. Hei, takk for at jeg fikk bli medlem på dette forumet:) Jeg er en ivrig laksefisker som fisker etter laksen i havet med 32 grams eller tyngre Møresild\viking herring. Problemet er at jeg mister så innmari mye laks, bare idag mistet jeg 5 lakser, og en kamerat av meg mistet 2 stk. Jeg fisker med Owner ST41 størrelse 1, han fisker med Mustad TG76NP-BN størrelse 1. Det jeg ikke liker med disse krokene er at de er så korte. Jeg ønsker heller ikke tips om å bruke samme kroker i mindre størrelse, da det er prøvd før uten mer hell. Jeg bruker også ekstra splitring (owner size 7). Er det noen som kan tipse meg om noen gode treblekroker (merke, navn og størrelse) til Møresilda 32 og større sluker?