Jump to content
Fiskersiden

Fiskeriministeren

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Fiskeriministeren

 • Birthday 08/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Gjøvik
 • Interesser
  Glad i å fiske ørret, gjedde og annen ferskvannsfisk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fiskeriministeren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Er på roadtrip i statene og har fått med meg at det er mye karpe innenlands her. Folk flest jeg snakker med her sier at de dreper fisken og kaster den ut i vannet, uten å bry seg mer om den... Noen her som har fisket karpe, og eventuelt tilbredt den på en måte som gjør at det smaker godt? Fant denne videoen, som var til grei hjelp, men skulle gjerne hatt noen flere tips fra insidere på forumet.
 2. Bra observasjon . Jeg bruker Adblock, så jeg ser ingen annonser på sidene jeg besøker...Bør nok skru det av for å støtte Fiskersiden. Var inne på Skittfiske tidligere, men kunne ikke se noe. Søkte nå i Google og fikk endelig denne siden opp: https://kundesenter.skittfiske.no/support/solutions/articles/17000063849-klarna-konto-og-klarna-delbetaling. Jeg ser dessverre at Klarna har en varierende prismodell, hvor det koster ca. 10% rente for nedbetalinger med kort nedbetalingstid. Hvis jeg ikke betaler i tide vil de øke renten til 22%. Det er en god del dyrere enn jeg opprinnelig trodde. Til sammenligning ser jeg at det vil koste omkring 12-13 prosent for et lån uten sikkerhet. Baserer dette på prisene til billigeforbrukslån.no, som hevder at snittrenten er på rundt 13%. "Catchen" er at min kredittverdighet ikke er den beste..eller snarere tvert i mot. Det å fiske etter finansiering er ikke lett...
 3. Heisann folkens. Har i lang tid hatt et ønske om å investere i en skikkelig fluestang. Det går litt i "rykk og napp" hva jeg ser for meg, men tenker at G. Loomis NRX kan være et solid alternativ. Jeg liker at toppen på stanga er såpass lett, med god tyngdefordeling mot midten. Denne typen utstyr er dessverre relativt kostbart og vil fort komme opp i en 15-20.000 kr med ekstrautstyr... Jeg har spart opp ca. 10 K selv, men tror jeg vil måtte låne resten av pengene for å dekke det inn. Har noen anbefalinger å komme med når det gjelder lån, eller eventuell kjøpsfinansiering av fiskeutstyr? Har kikket litt rundt, men har ikke funnet noen fiskebutikker som tilbyr Klarna eller lignende. Alternativet er å ta opp et lån uten sikkerhet, men synes renta ligger litt for høyt til at det skal være verdt pengene.
 4. Haven't spent any time in that area, but I've used a feeder further opp towards the town of Tynset. There are some super nice spots up there that you should look into. Also, very few people up there compared to the southern part of Glomma.. Best of luck.
 5. Set at det flyter over av spam her...Vil moderator slette dette tullet?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.