Jump to content
Fiskersiden

Testicular momentum

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Testicular momentum last won the day on August 30 2019

Testicular momentum had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Naturfag, trening, fiske.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Testicular momentum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Det er ei god stang, har en selv men 15-54g typen, kjempefornøyd. Hva Vippetangen anngår har jeg hatt suksess på natt/morgen fiske der. Sånn 03:00 til 08:00, men er lenge siden. Om du kommer ned der og det er masse gamle Vietamesiske gubber der så vet du at det er rett tidspunkt.
 2. Det, og jeg tror en del mindre gytebekker blir neglisjert. Var en episode i Jakt og fiske podden hvor de snakket om det, var interessant.
 3. Vil bare legge til at fluorocarbon også varer "evig". Vanlig mono brytes ned av bla. fukt og UV stråler.
 4. Tror langen er et av vannene med flest forskjellige arter i hele landet, er mest hager eller gjenngrodd ned mot vannet.
 5. Supert! Nattfiske ja, er det kanskje fordi det er strender som ligger ut mot åpent hav?
 6. Har fått bekkerøye i denne bekken på Risløkka når jeg var drittunge. ca. 25 år siden. Vet ikke hva bekken heter engang. Vi brukte humler vi knærta og satt de på markkrok. Kan nesten huske at vi brukte hyssing istedet for fiskesnøre, er ikke helt sikker på det da. Vet ikke om det er noe der nå, men sikkert verdt en titt.
 7. Hei godtfolk, er en mann fra Oslo som skal en tur ut til Jæren i starten av Juli. Skal selvfølgelig ha med fiskesaker og vet det er laks og ørret å få der ute. Men lurte på om det tas noe havaborr utover kystlinja der borte, fant ikke så fryktelig mye info om akkurat det fiske i de traktene. Trenger ikke noen spots, bare bekreftelse på de er der
 8. Nå blir jeg bare furt for å ikke hatt mulighen til å fiske i det siste.
 9. Er stygt redd jeg kommer til å ende opp med å binde fluer selv, er bare et spørsmål om tid. De ser flotte ut mann.
 10. Så, resultatet etter første forsøk. Lørdag morgen, i buktene på Gressholmen. Er det mulig? Lurer på hva artsfiskerene som driver microfiske syntes om dette, var på storestanga 16-54 gram kastevekt og 6500 multisnelle.
 11. Jeg syntes det er utrolig flott innover i femundsmarka (nasjonalpark). Et lite google søk ga meg denne bloggposten som var inspirerende: https://www.tursiden.net/2015/07/et-beist-og-variert-fiske-nord-i-femundsmarka/ Virker også lett å få digre gjedder helt oppe i Rogen mot svenskegrensa, men det er nok litt langt å gå. Fikk en på 4 og en på 7 kilo på et kvarters fiske, men det var kanskje bare flaks.
 12. Hei, har ikke så kjempe mye erfaring, men har personlig fått mest ørret på svart spesial spinner med gule prikker. Både i Nordmarka og femundsmarka. Tror ikke produsenten er så farlig, men svart med gule prikker, og andreplassen blir blank med røde prikker. Men det er bare min begrensede erfaring.
 13. Ja det var jo bra info, kanskje jeg skal sjekk ut nakholmen som det står om i artikkelen. Går desverre ikke rutebåt ut dit så fryktelig tidlig på morgenen, men må testes alikevell. Jøss, en hel film om det må jo være bra for å komme i gang. Om jeg tolker artikkelen din riktig erik, så liker de sluker/wobblere som er signifikant mindre en seg selv? Var nede i Kristiansand for et par uker siden, hvor jeg fikk små sjøørret på digre wobblere, som gjedda gjerne gjør.
 14. Hei, min første post på forumet! Er en 32 åring som har slitt mye med rus igjennom 20 årene, men er i gang med utdannelse og har fått meg familie. Har virkelig fått øyet opp for fiske som en fin fredelig rekreasjonsaktivitet. Har bedrevet noe veldig sporadisk fiske oppe igjennom årene, men har nå bestemt meg for å dedikere meg. Jeg tenker at jeg kan ha godt av å lære meg en spesifikk art som er tilgjengelig i mitt område. Da mener jeg å virkelig forstå den. Og syntes havabboren virker som en utrolig spennende kandidat. Det jeg kunne trengt noen råd til, er hvordan jeg burde angripe problemet? Gitt at jeg kun har tilgang på lett til medium sluk/haspel utstyr for øyeblikket, men meste av infoen jeg finner dreier seg om flueutstyr. Noe jeg ikke kan ta meg råd til før neste sesong. Alle råd velkommen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.