Jump to content
Fiskersiden

Testicular momentum

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Testicular momentum last won the day on August 30 2019

Testicular momentum had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Naturfag, trening, fiske.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Testicular momentum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Det er ei god stang, har en selv men 15-54g typen, kjempefornøyd. Hva Vippetangen anngår har jeg hatt suksess på natt/morgen fiske der. Sånn 03:00 til 08:00, men er lenge siden. Om du kommer ned der og det er masse gamle Vietamesiske gubber der så vet du at det er rett tidspunkt.
 2. Det, og jeg tror en del mindre gytebekker blir neglisjert. Var en episode i Jakt og fiske podden hvor de snakket om det, var interessant.
 3. Vil bare legge til at fluorocarbon også varer "evig". Vanlig mono brytes ned av bla. fukt og UV stråler.
 4. Tror langen er et av vannene med flest forskjellige arter i hele landet, er mest hager eller gjenngrodd ned mot vannet.
 5. Supert! Nattfiske ja, er det kanskje fordi det er strender som ligger ut mot åpent hav?
 6. Har fått bekkerøye i denne bekken på Risløkka når jeg var drittunge. ca. 25 år siden. Vet ikke hva bekken heter engang. Vi brukte humler vi knærta og satt de på markkrok. Kan nesten huske at vi brukte hyssing istedet for fiskesnøre, er ikke helt sikker på det da. Vet ikke om det er noe der nå, men sikkert verdt en titt.
 7. Hei godtfolk, er en mann fra Oslo som skal en tur ut til Jæren i starten av Juli. Skal selvfølgelig ha med fiskesaker og vet det er laks og ørret å få der ute. Men lurte på om det tas noe havaborr utover kystlinja der borte, fant ikke så fryktelig mye info om akkurat det fiske i de traktene. Trenger ikke noen spots, bare bekreftelse på de er der
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.