Lady Knurr

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by Lady Knurr

 1. En kort video av dykker Lars Witberg som viser forholdene på bunnen ved Hvaler. Det er kanskje ikke nytt, men sjokkerende og trist å se uansett. Lenke til video på Facebook
 2. Jeg legger meg paddeflat – i den grad jeg er i stand til å fremstå som flat på noe vis. Mulig min runde fasong passer bedre for en mer aktiv hyllest: selv om det virker mye mer behagelig for en sedat quinde å ligge.
 3. Gratulerer, flott fisk! Havabbor står definitivt på listen over yummy fisk jeg gjerne skulle hatt i stekepannen. Må ta meg sammen og fiske aktivt etter den en dag. Og ellers veldig trivelig å få et ansikt til nick'et. :-)
 4. Som gammel ekskatolikk må jeg protestere mot at en kardinal omtales som "hun". "Hund" ville også være å dra det litt langt. Ellers – vil det ikke være mye smartere å bombe krabbene herfra til Svalbard fremfor å flytte til Byen hvis navn ikke skal nevnes?
 5. På mobil finnes funksjonen "All aktivitet" ved siden av søkeikonet. Men jeg er lat og vil ikke trykke en ekstra gang. #luksusproblemer Adskillig verre er greien med at man ikke får logget seg inn. Helt idiotisk.
 6. Vært mindre innpå etter oppdateringen, irriterer meg grønn over at ingenting funker på mobil. Litt trassig må man være ... Hehe, tviler ikke på at det var ut fra tidligere erfaring de trodde du mente 150%. Men det høres uansett ut som foten funker både til gass- og bremsepedal, og det kommer man jo langt med. Synd at krabbeteiner er så lite effektive. Skulle ønske noen ville renske bunnen for de agntyvene på godplassene mine, så en anstendig Lady kan få fisket ordentlig. Enn så lenge står teinefolkene og ser misunnelig på oss kystmeitere som lemper krabbene opp og ned som om
 7. Savner den jeg også. Var så enkelt å se om det var skjedd noe uten å måtte trykke seg videre.
 8. JA til svada, sier Svadadronningen. Hvem som er svadakongen, får dere ta en catfishfight om.
 9. Akk, et hjerte føles så tamt når det er hvitt. Kan du være så snill å bruke en tusj på skjermen og farge hjertet mitt rødt? Fra meg til deg.
 10. På Laksevåg har du jo Kvarven. Vet ikke om plassen er overbefolket, ettersom jeg mistet altfor mye på bunnen til å dra tilbake dit for å kystmeite. Men denger du sluk, er det en virkelig fin og idyllisk plass, og står man alene, finner man virkelig roen. Ellers er jeg enig i at det er veldig vanskelig å finne gode plasser der det faktisk er mulig å komme seg ned til sjøen. Strandlinje my ass. Enten er det for bratt, eller så er det bebodd. Ja, det er min erfaring også, men det hjelper virkelig å være aktiv og bidra med innhold f.eks. på sider som dette. Den som gir, får også mer.
 11. (og nå er det ingen som trykker liker på noen av innleggene her, men det er jo fordi man i rettferdighetens navn da må gå tilbake i tråden og trykke liker på alt, og hvem gidder det ...) Jeg liker – ergo sum.
 12. Akkurat det er et poeng jeg trøster meg med. Det er festlig å lese ting man har skrevet. Og velsignet deilig å ha dårlig hukommelse, slik at rapporter blir som nye allerede etter få måneder... :-P (Og hyggelig å høre at det er skivelyst på ølkanten, ser frem til å lese)
 13. Men ellers, hva annet kan man gjøre for å inspirere hverandre til å bli mer aktive? For meg hadde det hjulpet med f.eks. konkurranser. Skrivekonkurranser, ukens største/minste/rareste/peneste/osv fisk (basert på tillit), antall fisk og whatnot. Ny julekalender med lav terskel og rom for det meste som er fiskerelatert. Hvis Skitt fiske nå eier siden, kunne ikke de ha sponset noen konkurranser litt? (Dette var et ganske retorisk spørsmål til SKITT FISKE - halloooo? er det noen der????) Ville ikke ha kostet dem mye, og selv om vi støtter lokale bedrifter, kjøper de fleste av oss en del på n
 14. Jeg er her mest i smug for tiden, ettersom siden er helt fucket opp på mobil. Men anser meg som et aktivt medlem uansett, og kommer nok til å poste flere rapporter når jeg får ånden over meg. Men er helt enig i at respons betyr veldig mye. Selv blir jeg aller mest glad når noen gidder å legge igjen en kommentar på rapportene mine, og kanskje spille litt ball med meg (slenge litt humor frem og tilbake). Nå er jeg fattig, men ikke ordfattig, så rapportene mine er evig lange, og kanskje det knapt finnes noen som gidder å lese dem fra begynnelse til slutt, selv om antall visninger på årets tr
 15. Ingen av de som står oppført som medarbeidere har vært inne på evigheter. Og alle veier fører ikke til Rom, men til Skitt Fiske. Og da hadde det jo vært en ide om noen derfra kom inn og sa noen ord om hva som foregår. Og ikke minst fikser siden slik at den også fungerer på mobil.
 16. Der stod jeg, under en stjernestrødd himmelhvelving, i min fineste ballkjole, fast bestemt på å tiltrekke en rik og fager greve mens jeg nonchalant dro opp den ene havmusen etter den andre. Selv en greve kan vel ikke motstå komboen ballkjole og havmus? Det eneste jeg tiltrakk meg var flaggermus, og det eneste som bet på var denne:
 17. Godt å høre, Cannon! Hvordan har det funket med jobbing? Er foten samarbeidsvillig?
 18. Helt enig. Har ikke vært inne her på en evighet, siden det ikke lenger er mulig å logge seg inn på mobil uten å opprette nytt emne. Hva er vitsen med det? Joda, man kan jo være pålogget hele tiden, men jeg ønsker ikke det. Eller finnes det et hemmelig sted man kan logge seg inn via en androidmobil? Profil og PM finner jeg her nå som jeg er innlogget via PC. Om det funker på mobil, aner jeg ikke, siden jeg ikke får logget meg inn.
 19. — Speil, speil på veggen der, hvor mange kroker ligger på gulvet her? — Tja, et sted mellom 4 og 17. — Det var det jeg trodde, ja. Var det menneskefiskeren som oppfant tøfler?
 20. Vel, i min alder tar man de komplimenter man kan få.
 21. Skulle ønske jeg bodde i mer maritime kretser jeg også. Er stort sett 30-60 min kjøretur til et anstendig fiskested, så la oss ikke snakke om miljøaspektet eller økonomien i det hele ... Men det er klart at virkeligheten her vestpå er mer skjønnprosaaktig romantisk, ingen tvil om det. Jf. neste svar om briller. Ubeskjeden? Godt at noen endelig legger merke til det. Har testet det der med hjemmefisking. Det eneste jeg får på kroken er Salmalaks, og den slags styggedom vil man ha seg frabedt. Må nok innrømme at når det gjelder utsikt + spennende arter, har vi nok litt mer
 22. Man tager en slukstang, et 60 g søkke, en perle, et minilys, litt bling og en Mutu light #6 krok, og vips haver man en havmus og et særs fornøyd glis.