Jump to content
Fiskersiden

Lady Knurr

Members
 • Posts

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Everything posted by Lady Knurr

 1. Havpus liker fisken sin filetert og helst kuttet i små biter! Sykkelpumper og brunsnegler er vel det jeg får mest av på den plassen der, men lusuer dukker veldig ofte opp også. Tok en havmus der en gang på lett stang med 60g søkke og krok str 6! Gøy å følge med på utfluktene dine!
 2. Det er nesten så jeg ville valgt det samme selv! Fikk dere noe? Vi hadde en fin kveld med bryggefiske fra Holmenområdet, ikke dumt det heller!
 3. Glimrende innsats på alle kanter her. Så mye som dere står på i forkant, unner jeg dere å få slappe av på båten med en øl mens Vera og jeg sliter med fisking og sånt. #generøs
 4. Så spørs det jo om du har lyst til å låne bort, da ... Så gøy at dere er gem for nattfiske! Er jo mulighet for mye moro (og sikkert mye hvitting) der.
 5. Lady Knurr

  Catch 22

  Skal du ikke bli med på fs-treff, TT, og lære Ølgylt å fiske hai?
 6. Øyeren ved Lillestrøm? Det er 5 timer t/r Kjerringvik, så helt uaktuelt for meg, er jeg redd. Det ideelle hadde vært et sted mellom Bærum og Kjerringvik, så det ikke blir mer enn ca 1 t hver vei på noen oss. Men vet ikke om det lar seg gjøre mtp interessante arter?
 7. I hvilket område befinner gjedden seg, da? Jeg vil gjerne bli levert i nærheten av Buckingham Palace.
 8. Lady Knurr

  Catch 22

  Rødspette fyker opp som en av favorittmatfiskene etter denne turen. Nam! Er nesten så man kan tilgi at det var du som fikk den og ikke jeg.
 9. Jeg synes gjedde høres veldig kult ut, men er gem for alt! Vi får høre hva gylten sier.
 10. Så kult med tangkvabbe i Skuteviken! Gratulerer med ny art! Ormhilleren er aldri feil. Selv når jeg blanker (som skjer) eller opplever krabbehelvete (som definitivt skjer), synes jeg alltid det er verd turen. Godt for sjelen!
 11. Nydelig rapport og nydelig fisk! Denne står høyt på ønskelisten min, fikk ikke mindre lyst på en etter de fine bildene. Helt Disney-skjønn var den!
 12. Ikke helt utenkelig at adelen også inntar østlige strøk på de tider. I så fall hadde det jo vært stas med et hyggelig gjensyn med Cannonbang (jeg kommer uten våpen - jeg lover!) + å treffe Erik, som jeg jo har fulgt lenge, og fru (kjenner ingen andre fiskeladyer, så det hadde jo vært ekstra kult!) + anledning til litt *kremt* godslig *kremt* østlandsmobbing av TT, det må man jo bare like. Hvis han våger å møte opp, da. Så er det plass i båten, melder jeg meg herved. Lover å holde meg så langt unna styret som over hodet mulig (nei, ikke utenfor ripa, takk).
 13. Lady Knurr

  Catch 22

  Bare å ta en tur til sivilsasjonen, det, så skal det da bli både pigghå, hjemmebrentsnegl, samt sivilisert og usivilisert selskap. Finfin rapport, som vanlig, Herr Gylt. Du glemte å ta med all banningen da du måtte dra opp dreggen fordi adelen skulle på land. Særs høflig av Dem.
 14. Bye bye Trump og Fiskersiden tilbake på samme da. Ah, hva mer kan en gammel sjel ønske seg? Hva har vi gjort for å fortjene en slik lykke? Straffen kommer nok i form av et sypike- og krabbeår. Men enn så lenge: Godt nyttår!
 15. Det begynner å demre for meg at det eksisterer barndommer utenfor det skrevne ord. Og at de delene av meg som ikke satt begravd i en bok muligens gikk glipp av noe. Men desto mer moro i moden alder, det får være en trøst. Fisking fra gummibåt, for eksempel, var en trivelig aktivitet i sommer. Nå skal det sies at hverken Ølgylt eller jeg fikk noen fisk som kunne ses uten forstørrelsesglass, så faren for å punktere båten var nok en anelse mindre. Flott luke, virkelig trivelig å lese!
 16. Særdeles veltalende bilder må jeg si! Det er nesten så en får lyst til å overtale en viss slektning av deg til å ta meg med på samme turen. (Hint hint, lillebror, ferskvannsfiske kan ikke være SÅ ille!)
 17. Jeg er ingen fan av hverken lyr eller sei, men følelsen av å kunne stå med stang i hånden i all evighet, den kjenner jeg. Timene bare flyr for en lidenskapelig fiskeelsker! Og den lyren din er sannelig den flotteste jeg har sett! Kanskje jeg hadde blitt mer begeistret for lyr om jeg hadde fått en sånn på kroken. Tror du klarte å inspirere meg litt der! Kjempeflott luke, du er et fint tilskudd til forumet. Velkommen!
 18. Lofoten står høyt på ønskelisten her også (men det kaller vi nordover, selvsagt). En anelse misunnelig, må jeg innrømme. Men sei, er ikke det agntyv, da? Du må gjerne komme og plukke opp sei, lyr, hvitting, sypiker og krabber her også, altså!
 19. Dette var informativt for en som trodde ekkolodd var saliggjørende helt til hun så et i praksis og ikke skjønte bæret. Men så er man jo en kone som kan virke bred i visse vinkler, samtidig som man mangler litt forståelse for hvorfor mannfolk er så opptatt av akkurat det ... By the way, nå som du har studert alle de østlandske koner, skal du ikke snart ta deg en god og lang tur til vestlandet og dra interessante arter samtidig som du kartlegger bunnen vår? Vi kan da alltids spandere en hai eller to på deg.
 20. Nå fornærmer og sårer du meg. Hadde ikke vi en klar avtale på at du aldri skulle legge ut bilde av de hårete armene mine? Katta er, som vår alles kloke TT (jeez, jeg er i et generøst humør i dag. Det må være fordi ) sier, har Katta dratt ned for å kosemose med havmusene.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.