Jump to content
Fiskersiden

Tore Hanssen Valberg

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tore Hanssen Valberg

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sånn ontremt Er 95% Catch&Release. Kan ta og, men ikke mange som gjør det. Ikke helt som hjemme I Norge, men er det beste alternativet vi har her. Hvertfall for fluefiske. Mye karpemeiting her, men det er ikke helt min ting. Men I Juli skal jeg hjem til Troms Gleder meg som en unge.
 2. Mitt forste forsok pa videoredigering. Ikke optimalt videokvalitet, hadde litt feil instillinger pa goproen, en ufattelig artig helg.
 3. Skal finnes laks her, men veldig sjelden. Mest regnbue. Tok en byzzer da jeg dro opp for nytt kast. Kan dette være en liten laks?
 4. Kanskje litt overkill ja, har og ei billigere 9 fot pa vei da, "Ron ThompsonSteelhead Iconic Travel Spin 9' 270cm 7-28g - 4sec". Skal testes til helga pa noe aldri har testet tidligere (eller har hatt lyst til) . Karpe og "Catfish" meite. Mest for og komme seg ut av huset da.
 5. Takker, etter anbefaling fra en kompis ble det en Ron Thompson Specialist seat trout stick 390. 5-21, gleder meg til og teste
 6. Har bestilt endel sluker via AliExpress som et eksperiment. Jevnt over virker dem ok, men de billigste har klistremerker for mønster haha. Blir nok og bytte kroker på dem alle, men så langt fornøyd med eksperimentet i dag kom disse, dyreste sa langt. Ca 100 kroner for 5 sluker incl frakt. Den til høyre er en genuin Toby, den andre fra Ali. Eneste forskjellen er krok og ingen skrift på baksiden. Snakk om kopi haha.
 7. Vil absolutt anbefale deg og sjekke ut A&M flyfishing I nederland. Beste stanga mi er fra dem, en 9 fot #6. For prisen er det toppkvalitet. Kan absolutt sammenlignes med stenger some er 5-10 ganger dyrere. Kjenner flere som har god erfaring med dem. Bruk google chrome og oversett. Dem sender til Norge. Linene dems er svinbillig, men har flere liner fra dem som har vart i flere år. Det dem selger er nesten mistenkelig billig, men er faktisk helt utmerket. Mye bedre en dyrere stenger jeg har. https://www.amfishingtackle.nl/ Dette er stanga jeg har, selges kun som sett nu. He
 8. Takk for svar. Er mer nyskjerring på kvaliteten på kroker og binding? Finnes mye der, så godt mulig og finne buzzere, nymfer etc. Kanskje lite tørrfluer.
 9. There is a pretty good salmon river there. Never been there myself, but have used to work with some that spent every summer on kvænangselva after salmon.
 10. Vi bestiller regelmessig fra Ali, ser det finnes mye billige fluesett. Mye av fluer some selger i europa er vel fra kina uansett? Noen som har testet fluer fra Ali?
 11. Heia, Er norsk, men bor i nederland og planlegger tur til hjemtraktene (Troms) med bobil I sommer. Er fluefiske jeg liker best, men trenger ei god haspelstang til litt spinner/sluk og makk/dubb fiske. Mest til ørretfiske, men og til kaste litt i fjæra etter sei/makrell etc pa veien opp igjennom Norge. Vil og kjøpe det inn her i Nederland (eventuelt tyskland). Vil gjerne unngå 2 stenger, men hvis det er absolutt best kan jeg alltids kjøpe ei billig stang for og kaste sluk i fjæra. Har folgende ide: "Shimano Beastmaster CX Trout Stick 3,00m (5-40g) " med 2 sneller. Ei bedre 10
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.