Jump to content
Fiskersiden

Anderss

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anderss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Jeg fikk meg nettopp en lyr ikke så langt fra lyreneset i Laksevåg. Jeg vet det er en avløpsledning i området, så jeg lurer på om det er trygt å spise lyren man får her?
 2. Der har vi en dupp som skal få jobben gjort. Takker og bukker for all hjelp! Jeg får nok også ta med duppen på skogsørretfiske i stedet for ut på sjøen.
 3. Takk for svar! Jeg får ta den med tilbake, og håpe at de har en som fungerer
 4. Hehe, takk for det! Bare for å korrigere innlegget mitt, så var det faktisk en "Dabbo Markdobben" og ikke en Andersdupp jeg brukte, men tenkte meg at funksjonen var den samme. Ser nå at den ikke har en slik metallring. Den ligger også sidelengs når jeg legger den i en bolle med vann, men usikker hvordan det blir med søkke og mark i stille vann. Det er vel ikke vanlig at dupper generelt ligger sidenlengs? Link til duppen: https://nautics.no/product/dabbo-markdobben/
 5. Jeg kjøpte meg nettopp en Andersdupp og fisket i vann med middels store bølger. Det så ut som marken ble liggende inni duppen mesteparten av tiden, selv med to søkker festet ved kroken. Duppen lå sidelengs, noe som sikkert er grunnen, men hva kan jeg gjøre annerledes? Dette var på sjøen, men skal prøve på stillere skogsvann for å se om det gjør en forskjell.
 6. Mulig dette er et dumt spørsmål, men hvis fisken biter, og jeg ikke har duppstopper, så vil vel ikke Andersduppen forsvinne under vann sånn som f.eks. en isopordupp? Bonusspørsmål: Hva er egentlig hensikten med fortom når man fisker med dupp uten flue?
 7. Takk for svar! Når er andersdupp for stort? Jeg fisket en del med andersdupp i barndommen, og da gikk det for det meste i abbor. Skal fiske skogsørret denne gangen.
 8. Hei! Skal fiske med isopordupp for første gang, men er litt usikker på anbefalt avstand mellom dupp og krok, siden dette ikke kan justeres etter kast. Det virker ganske vanskelig å kaste langt med en meter sene hengende fra duppen. Er det noen her som har peiling på dette?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.