Jump to content
Fiskersiden

Engan

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About Engan

 • Birthday 02/22/2000

Contact Methods

 • Website URL
  instagram.com/drittfisk

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

355 profile views

Engan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Heisann, jeg og noen kompiser skal til Sørlandet for å fiske, og vi trenger noen tips… Vi har tenkt oss til Grimstad eller Kristiansand og trenger noen tips til gode plasser for gjedde. Kom gjerne med tips og bilder av gode plasser.
 2. Takker, men er det noen som vet om noen gode plasser i Nitelva i Lillestrøm f.eks? Noe som er nært statsjonen? :D
 3. Heisann, jeg har nylig vært i Mjærvannet og fått litt blod på tanna når det kommer til gjeddefiske. Veien til Lillestrøm-stasjon og Nitelva er veldig kortreist for meg, og jeg lurer derfor på om det er noen gode plasser og stå å fiske der? Er det noen plasser som er enkle å komme til og som ikke krever bil? . Legg gjerne ved bilder fra maps e.l. Takk på forhånd!
 4. Heisann, vurderer å ta turen til Årungen eller Gjersjøen, men har ikke bil og blir relativt stasjonær én plass. Hvilke av disse vannene ville du anbefalt for en fin tur 17. mai? Og i såfall, hvor bør jeg stå når jeg ankommer det aktuelle vannet?
 5. Heisann, jeg og samboeren skal ut og fiske 17. mai, men vi vet ikke hvor. Vi tenker å bruke hele dagen til dette og trenger derfor noe tips til hvor vi bør ta turen. Vi er studenter, og bor i Oslo sentrum og har ikke bil. Vi har jo selvfølgelig lyst å prøve et gjedde vann, men er ikke arten som teller, men opplevelsen. Plassen vi skal til bør være lett å komme seg til med buss og t-bane osv. og med gode muligheter fra land. Trenger ikke være i Oslo, ettersom vi har hele dagen, men bør ikke være for langt heler. Vi vil ha et vann eller en plass langs sjøen etter sjøørreten som er action-fylte. Kom gjerne med tips til hva vi skal bruke denne spesielle dagen på!
 6. Jeg sto her på lørdag med den steindemningen, hvis det var den du tenkte på. Hellet var ikke med meg denne gang Er det forresten mulig å trø på de tre-løse områdene der, eller er det rein sump? :p
 7. Er det Bra å stå der med badeplassen?
 8. Enkelt å komme til uten båt eller kano på Nøklevann?
 9. Trur OFA postet om mindre is i Nøklevann i hvertfall :p Correct me if i'm wrong
 10. Heisann, jeg er student i Oslo og trenger tips til fangst av gjedde. Jeg er fra Haugesund hvor gjedda er verken tallrik eller velkommen, så da vil jeg benytte sjansen i mens jeg befinner meg på østlandet. Jeg tenker jeg vil sette av en dag til pause fra eksamener, men vet ikke hvor jeg skal sette pin'en på google maps enda ... Jeg har hørt det er gjedde i Akerselva, men vet ikke hvor stor sjansen er for å få noe der, eneste jeg vet er at det er fryktelig nærme og lett tilgjengelig Ellers har jeg lest at Nøklevann, Sognsvann eller Båntjern kan huse noe. Noen her som kan veilede meg på en ikke for lang eller vanskelig tur? Har heller ikke tilgang på bil. (Legg gjerne ved evt. fiskekort osv.) Takk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.