Jump to content
Fiskersiden

Engan

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Engan

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisann, vurderer å ta turen til Årungen eller Gjersjøen, men har ikke bil og blir relativt stasjonær én plass. Hvilke av disse vannene ville du anbefalt for en fin tur 17. mai? Og i såfall, hvor bør jeg stå når jeg ankommer det aktuelle vannet?
 2. Heisann, jeg og samboeren skal ut og fiske 17. mai, men vi vet ikke hvor. Vi tenker å bruke hele dagen til dette og trenger derfor noe tips til hvor vi bør ta turen. Vi er studenter, og bor i Oslo sentrum og har ikke bil. Vi har jo selvfølgelig lyst å prøve et gjedde vann, men er ikke arten som teller, men opplevelsen. Plassen vi skal til bør være lett å komme seg til med buss og t-bane osv. og med gode muligheter fra land. Trenger ikke være i Oslo, ettersom vi har hele dagen, men bør ikke være for langt heler. Vi vil ha et vann eller en plass langs sjøen etter sjøørreten som er action-fylte.
 3. Jeg sto her på lørdag med den steindemningen, hvis det var den du tenkte på. Hellet var ikke med meg denne gang Er det forresten mulig å trø på de tre-løse områdene der, eller er det rein sump? :p
 4. Er det Bra å stå der med badeplassen?
 5. Enkelt å komme til uten båt eller kano på Nøklevann?
 6. Trur OFA postet om mindre is i Nøklevann i hvertfall :p Correct me if i'm wrong
 7. Heisann, jeg er student i Oslo og trenger tips til fangst av gjedde. Jeg er fra Haugesund hvor gjedda er verken tallrik eller velkommen, så da vil jeg benytte sjansen i mens jeg befinner meg på østlandet. Jeg tenker jeg vil sette av en dag til pause fra eksamener, men vet ikke hvor jeg skal sette pin'en på google maps enda ... Jeg har hørt det er gjedde i Akerselva, men vet ikke hvor stor sjansen er for å få noe der, eneste jeg vet er at det er fryktelig nærme og lett tilgjengelig Ellers har jeg lest at Nøklevann, Sognsvann eller Båntjern kan huse noe. Noen her som kan veilede meg på en i
 8. Skulle ønske min hadde det ... Har en rapala original rap jacket. Har du navn på noen med en slik hempe?
 9. Hm ... Ikke dumt. Får gi det et forsøk neste gang jeg går ut
 10. Hei, jeg fisker mest med haspel og fisker meg utover på strender med vadere. Jeg syns det er en super metode på å finne frem til fisken, MEN ... hvor skal jeg gjøre av stanga når jeg har fisken i håven? Jeg har prøvd å balansere på nakke og skuldre som med fluestanga, men finner aldri en smart løsning på hvor å gjøre av den uten å miste den ned i saltvannet .. Hjælp!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.