Gå til innhold
Fiskersiden

Jann00

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jann00

  1. Jann00

    Blefjell

    Hei! Tenkte å ta en fisketur til Blefjell. Noen her som har vært der før? Tenkte å parkere ved Fagerfjell skisenter og fiske vannene i nærheten. Er det et bra utgangspunkt? Tenkte bare følge vannene i fiskekortet. Aldri vært på Blefjell før så dette er helt fremmed farvann:) Tar gjerne imot tips også
  2. tok en tur til Nøklevann. Ingen napp men fint vær:)
  3. Hei alle sammen! Har prøvd en rekke forskjellige sluk alt fra rødt og bronse, grønn Aura flake, sølv og sort med 0,0 napp... fiske i Oslomarka i mørke tjern. Noen her som har erfaring med gulp meitemark? Like bra som vanlig levende mark?
  4. Helt dødt... skal prøve med spinner neste gang. Noen spesielle merker eller farger dere vil anbefale?
  5. Noen som har fisket på rundvannet tidligere? Veldig stille der også. Ingen napp:(
  6. Er helt ny og fersk i gamet. Har kun brukt sølvkroken spesial Classic jeg fant på fjellsport.no
  7. fisket en rekke ganger allerede og sett andre fiskere men ingen ser ut til å få napp her. Noen andre her som har prøvd seg på dette lille vesle vannet?
  8. Noen som har prøvd seg på noen av vannene i Østmarka? noe hell?
  9. Akkurat nå er det vel midt imellom, Nå kan isen smelte når som helst, og man kan ikke isfiske heller pga tynn is...
  10. Supert, takk for info!! Bor i follo, men Grønmo er jo bare en kort kjøretur unna. Vet du om noen andre steder å parkere og vann i nærheten av follo også? Gjerne mot ski/enebakk også
  11. Hei folkens Ung nybegynner som har lyst til å utforske lokalområdet og da blir det vel for min del Østmarka. Vil noen anbefale en bra vann med noe ørrrt i som kan være fint sted å starte? Jeg kjører bil Men har litt utfordringer med å finne et sted å parkere i nærheten av marka hvor jeg kan gå videre innover. Noen som har vært der før og kan anbefale en fin sted å parkere? Tusen hjertelig takk for innspill og svar.
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.