Jump to content
Fiskersiden

Leotei

Members
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Leotei

 1. Hei eg har akkruat fått opp øynene for dette med kystmeite og hadde satt pris på litt tips. Det første eg trenger litt hjelp med er utstyr. Hvilke utstyr e nødvendig? Holder det med en karpe/laksestang eller e det nødvendig med en surfcast stang. Hvilke lengder på stangen e det eg ser etter og hvor tungt er ønskelig kastevekt? E det noen som kanskje har tips til spesifikk stang og snelle?

  Eg fisker for det beste i områdene i og rundt bergen og det er ønskelig å fiske alt fra stor fisk(trosk, sei og lyr) til flatfisk. Til slutt hadde det vært ønskelig med egnete steder til dette type fiske. Det e forståelig at man gjerne ikke vil gi bort sine beste steder, men setter pris på alt av tips :)

 2. Eg fisker vanligvis fra land, men har lenge hatt lyst å starte med fiske til havs for de ordentlig store fangstene. Eg ser da etter nytt utstyr som kan gjøre opplevelsen enda bedre. Hovedfiske mitt kommer til å være fra liten båt rundt Bergen eller i sognefjorden. De kombinasjonene eg har sett for meg med snelle og stang er følgende: 

  Prey light jigger V2 6'5" 150-260 haspel
  Penn conflict
  Penn slammer
  Penn spinfisher 4500

  Penn regiment II XT 7' 15 - 40lb
  Penn fathom II 20 level wind

  Prey light jigger V2 Trigg 6'5" 150-260
  Penn fathom II 15

  Noen som har noen kloke ord å komme med både på det eg har sett for meg eller eventuelt annet utstyr? :)

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.